Plan de marketing la societatea Zarea

Trimisa la data: 2010-07-08 Materia: Marketing Pagini: 82 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Adina_P
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Plan de marketing la societatea Zarea
Trasatura de baza a acestei forme de contabilitate este cea a folosirii jurnalelor multiple pentru inregistrarea cronologica si sistematica numai in creditul conturilor dezvoltat pe conturi corespondente debitoare.Prin centralizarea si cumularea debitul fiecarui cont ce se regaseste in diferite jurnale,in functie de conturi-creditoare cu care are corespondenta, se realizeaza inregistrarea sistematica in Cartea-mare la sfarsitul lunii, pentru rulajul debitor al contului respectiv.

Formularele folosite in cadrul acestei forme de contabilitate sunt :jurnalele multiple, situatiile pentru debitul unor conturi si cartea mare.Jurnalele multiple servesc la inregistrarea cronologica si sistematica proprie creditului conturilor sintetice, iar in unele cazuri si pentru conturile analitice.Inregistrarile in jurnale se fac in tot cursul lunii sau numai la sfarsitul lunii,direct pe baza documentelor justificative.Pentru unele conturi, pe langa jurnalul privind operatiile de credit se intocmesc situatii pentru operatiile de debit:exemplu,pentru debitul conturilor de casa si banca.
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Plan de marketing la societatea Zarea

Cuprins

Capitolul I.
1.1. Actul constitutiv al societatii "ZAREA" SA.........................3
1.2. Prezentarea societatii si activitatii sale.........................3
1.3. Prezentarea sistemului de contabilitate.........................5
1.4. Prezentarea formei de contabilitate.........................17
1.5. Circuitul documentelor.........................17

Capitolul II. Delimitari si fundamentari tepretice privind imobilizarile corporale.........................26
2.1. Definirea si recunoasterea activelor imobilizate corporale.........................26
2.2. Caracteristicile imobilizarilor corporale. Delimitari.........................27
2.3. Evaluarea si reevaluarea imobilizarilor corporale.........................29

Capitolul III. Instrumentarea contablia a operatiilor cu active corporale.........................32
3.1. Contabilitatea operatiilor de intrare.........................32
3.2. Contabilitatea operatiilor de iesire.........................37
3.3. Contractele de locatie.........................40
3.4. Amortizarea imobilizarilor corporale.........................53
3.5. Contabilitatea provizioanelor privind imobilizarilor corporale.........................62
3.6. Investitiile materiale in lucrarile de normalizare contabila internationala ( IAS 16 "Imobilizari corporale").........................65
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Plan de marketing la societatea Zarea". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.