Plan de marketing pentru lansarea produsului turistic Vrancea - patria vinurilor

Trimisa la data: 2010-10-20
Materia: Agronomie
Pagini: 29
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Cristina_T
Lucrare de licenta despre Plan de marketing pentru lansarea produsului turistic Vrancea - patria vinurilor
Este alcatuit din ansamblul elementelor ce compun viata economica a spatiului in care actioneaza firma. Touroperatorul Visit Vrancea si-a propus sa lanseze produsul pe piata germana deoarece Germania, fiind o tara cu o economie dezvoltata, poate influenta in mod pozitiv atat dezvoltarea zonei Vrancea, cat si activitatea agentiei.

Trebuie analizati factori precum: distributia veniturilor, economiile, inflatia, recesiunea economica, rata somajului etc. De asemenea, mediul economic mai trebuie analizat si in legatura cu mediul demografic al tarii careia produsul i se adreseaza.Rata somajului s-a situat in jurul a 8,3% in Romania in anul 2002, pe cand in Germania s-a inregistrat o rata a somajului de 9,8%. In ceea ce priveste inflatia, aceasta a fost de 1,3% in Germania si de 22,5% in Romania, la nivelul anului 2002.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Plan de marketing pentru lansarea produsului turistic Vrancea - patria vinurilor

Cuprins

1.Planul strategic al firmei - Expunere introductiva........4

2.Analiza mediului........6

3.Analiza SWOT.......12

4.Ipoteze si evaluari.........14

5.Obiective de marketing.......16

6.Strategii de marketing.........17

7.Buget........21

8.Program de marketing........22

9.Revizie si control.......29

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Plan de marketing pentru lansarea produsului turistic Vrancea - patria vinurilor". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.