Planul de afaceri ca mijloc de proiectare a afacerilor intr-o societate comerciala

Trimisa la data: 2010-08-03
Materia: Economie
Pagini: 71
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Anca_Bi
Lucrare de licenta despre Planul de afaceri ca mijloc de proiectare a afacerilor intr-o societate comerciala
Una din expresiile cele mai pregnante ale scientizarii managementului o constituie utilizarea de o maniera sistemica a metodei diagnosticarii.
Incorporarea metodei diagnosticarii in arsenalul folosit cotidian de catre conducatori, constituie un argument de prim ordin al trecerii de la faza empirica a managementului, la faza stiintifica, de neinlocuit in conditiile trecerii la o economie, bazata pe concurenta si rentabilitate.

Cuvantul "diagnostic" este de origine greaca si inseamna "apt de a discerne". Preluat din medicina umana in management, diagnosticul sugereaza necesitatea consultarii periodice a organizatiei pentru a-i identifica starea de sanatate, vigoarea si capacitatea de a se adapta unor schimbari previzibile ale mediului. Spre deosebire insa de diagnosticul medical, diagnosticul managerial nu se limiteaza doar la cercetarea simptomelor manifestate de pacient si a cauzelor care le genereaza, ci prescrie si tratamentul adecvat.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Planul de afaceri ca mijloc de proiectare a afacerilor intr-o societate comerciala

Lucrare de licenta despre Planul de afaceri ca mijloc de proiectare a afacerilor intr-o societate comerciala
Cuprins

Introducere...............2

Capitolul I Rolul diagnosticului economico-financiar in analiza firmei...............5

Capitolul II Planul de afaceri -mijloc de proiectare a afacerilor......
24

Capitolul III Realizarea analizei diagnostic a firmei S.C. "Fructo - Juice" s.a. Si a proiectului de investitii..............34Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Planul de afaceri ca mijloc de proiectare a afacerilor intr-o societate comerciala". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.