Planul de afaceri in vederea indeplinirii unui obiectiv investitional

Trimisa la data: 2010-08-25
Materia: Economie
Pagini: 63
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Anca_Du
Lucrare de licenta despre Planul de afaceri in vederea indeplinirii unui obiectiv investitional
Activitatea economica a investitiei se situeaza peste nivelul pragului de rentabilitate incepand cu al cincilea an, generand profit. In primii ani in conditiile scenariului conceput, din cauza necesitatii de a rambursa creditele primite, nivelul investitiei ar fi sub pragul de rentabilitate. Trebuie aratat insa ca aceasta investitie este inglobata in activitatea generala a societatii si efortul financiar este preluat si de celelalte sectoare productive.

Este insa putin probabil ca in conditii, ca in conditii economice normale in perioada respectiva, sa se produca simultan cele doua situatii nefavorabile avute in vedere si la valorile de testare utilizate in analiza de rentabilitate efectuata.Tendinta de evolutie constanta, este de cresterea pozitiei activitatii economice a investitiei fata de pragul de rentabilitate.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Planul de afaceri in vederea indeplinirii unui obiectiv investitional

Lucrare de licenta despre Planul de afaceri in vederea indeplinirii unui obiectiv investitional
Cuprins

Capitolul I. Prezentarea societatii.......................3

Capitolul II. Piata si comercializarea produselor.........12

Capitolul III. Analiza principalelor rezultate economico-financiare ale societatii..............18

Capitolul IV. Analiza economico-financiara a proiectelor de investitii..............27

Bibliografie...........63

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Planul de afaceri in vederea indeplinirii unui obiectiv investitional". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.