Planul general de marketing

Trimisa la data: 2010-06-01
Materia: Marketing
Pagini: 86
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Elena_T
Lucrare de licenta despre Planul general de marketing
In perioada 1993-1995 s-a realizat o noua investitie in cadrul Sectiei de folie polipropilena, benzi auto-adezive, etichete auto-adezive (F.B.E.), prin achizitionarea unor instalatii de medie capacitate si cu un nivel tehnic comparabil cu nivelul mondial in domeniu, pentru asimilarea in fabricatie a unor noi sortimente cum ar fi: folii din polipropilena coextruse, orientate biaxial, benzi auto-adezive de tip scotch si etichete auto-adezive.

Folia de polipropilena, cu o grosime a filmului cuprinsa intre 20 si 40 microni, preconizata spre a fi obtinuta pe aceste instalatii, urmeaza sa fie comercializata intr-o mica masura unor clienti interni. Majoritatea productiei de folie din polipropilena este destinata obtinerii de benzi adezive de tip scotch prin stratificare pe o alta linie achizitionata tot de la firma Interplastica Trading& Engineering-Elvetia.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Planul general de marketing

Cuprins


Capitolul I Informatii generale despre produs si firma........3

Capitolul II. Evaluarea starii actuale a produselor ........18

Capitolul III. Studiul pietei........23

Capitolul IV. Programul de marketing pentru produsul ales..........34

Capitolul V. Concluzii si recomandari.......... 74

Bibliografie.........86Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Planul general de marketing". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.