Plasamentele bancare si analiza resurselor unei institutii bancare

Trimisa la data: 2010-03-30
Materia: Finante-Banci
Pagini: 107
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Corina_Z
Lucrare de licenta despre Plasamentele bancare si analiza resurselor unei institutii bancare
Politica de plasamente a Grupului B.C.R. este subordonata obiectivului major privind cresterea capacitatii sale de a genera profit in conditiile gesteionarii eficiente a riscurilor. Intrucat majoritatea plasamentelor sunt concentrate in economia romaneasca, evolutia acesteia si a mediului de afaceri constituie factori decisivi de influenta asupra volumului si structurii activelor.

Un obiectiv important al activitatii Grupului B.C.R. il reprezinta atragerea de disponibilitati de pe piata si de plasare eficienta a acestora, avand permanent in atentie mentinerea unui echilibru optim intre resurse si plasamente, corelate pe termene. In acest sens, pentru asigurarea resurselor atrase la termen, banca s-a orientat cu prioritate spre trei produse: depozitele persoanelor fizice si certificatele de depozit.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Plasamentele bancare si analiza resurselor unei institutii bancare

Cuprins


Capitolul I. Analiza resurselor si plasamentelor bancare la BCR..........3
I.1 Situatia bilantiera incheiata la 31 decembrie 1999 a Bancii Comerciale Romane.............3
I.2 Resursele bancare.........10
I.3 Plasamentele bancare ale BCR..........19
I.4 Optimizarea activitatii bancare prin corelarea operatiunilor active cu cele pasive..........39

capitolul II. Profiturile si riscurile bancare,componente ale performantelor bancare...........41
II.1 Analiza veniturilor si cheltuielilor bancare.........41
II.2 Indicatori de performanta bancara..........48
II.3 Analiza riscurilor asumate..............58
II.4 Gestionarea riscurilor bancare si implicatiile asupra profitului bancar................95Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Plasamentele bancare si analiza resurselor unei institutii bancare". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.