Podgoriile din podisurile romanesti - studiu de caz

Trimisa la data: 2008-02-04
Materia: Geografie
Pagini: 80
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Aura_D
Lucrare de licenta despre Podgoriile din podisurile romanesti - studiu de caz
Din punct de vedere sezonier, cele mai mari vanzari au loc in perioada aprilie septembrie, care coincide in general cu perioada de concedii a populatiei active si in perioada sarbatorilor religioase. La export caracterul sezonier este mai putin resimtit.

S.C. Jidvei S.R.L. practica circuite de distributie cu intermediari, precum si canale scurte de distributie avand o retea proprie de magazine de desfacere pentru comercializarea directa a produselor extinsa atat in judetul Alba cat si in marile orase din tara. Unitatea acorda unele facilitati clientilor in privinta termenelor de plata - 30 de zile de la data livrarii - si discount pentru indeplinirea targetelor la toate produsele.

In cazul S.C. Jidvei, strategia promotionala urmareste impunerea in atentia publicului atat a imaginii globale a unitatii - producatoare redutabila a unor vinuri calitative deosebite, si mai ales a produselor sale, dintre care vinurile au deja o piata consacrata pe plan international.

Actiunile promotionale intreprinse urmaresc mentinerea pietelor actuale ale vinurilor iar pentru viitor se impune o actiune ofensiva de cucerire de noi piete pentru produsele existente si de formare de noi piete pentru celelalte produsele viticole ce se pot obtine in cazul adoptarii unor decizii de restructurare a unitatii, in sensul diversificarii productiei si cresterii gradului sau de integrare.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Podgoriile din podisurile romanesti - studiu de caz

Lucrare de licenta despre Podgoriile din podisurile romanesti - studiu de caz
Introducere................3
1. Importanta turismului in economia nationala..................4
1.1. Definitii si concepte......................................4
1.2 Criterii de clasificare a formelor de turism................8
1.3. Factorii care influenteaza evolutia turismului.............13
1.4. Impactul turismului asupra mediului ambiant................16
1.5. Locul si rolul turismului in economia nationala............20

2. Viti-vinicultura......................22
2.1 Delimitari conceptuale...............22
2.2. Istoria vinului.....................25
2.3. Sortimente de vinuri................31
2.4. Functiile viticulturii..............41
2.5. Caracteristicile viti-viniculturii romanesti...........45

3. Turismul viti-vinicol...........49
3.1. Particularitati ale turismului viti-vinicol in Romania......49
3.2. Itinerarii turistice viti-vinicole..........................51

4. Podgoriile din Podisul Tarnavelor........54
4.1. Podgoriile din Romania.................54
4.2. Podisul Tarnavelor.....................57
4.3. Podgoria Tarnave.......................61

5. Studiu de caz: Podgoria Jidvei.......66

Concluzii................73
Anexe....................75
Bibliografie.............80

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Podgoriile din podisurile romanesti - studiu de caz". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.