Politica comerciala internationala in activitatea de comert

Trimisa la data: 2010-08-21
Materia: Comert
Pagini: 66
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Ruxadra_Lu
Lucrare de licenta despre Politica comerciala internationala in activitatea de comert
In general, importurile si exporturile canadiene sunt liberalizate, pentru majoritatea produselor nefiind necesar a se solicita sau elibera licente sau autorizatii de import, respectiv export. Pentru un numar restrans de produse insa, din ratiuni de protectie a intereselor economice ale producatorilor sau pentru respectarea unor acorduri bilaterale sau tratate internationale, este necesara obtinerea de la Directia speciala de politica comerciala din Departamentul Afacerilor Externe si Comert International din Canada, a unei autorizatii (licente) de import sau export.

Aceste produse sunt cuprinse in lista produselor cu import controlat, respectiv in Lista produselor cu export controlat care se constituie ca anexe distincte la Legea Licentelor de Export si Import, se revizuiesc periodic sau ori de cate ori interesele canadiene o cer si se raporteaza Parlamentului cel putin o data pe an (de regula dupa 31 decembrie al fiecarui an).Cadrul legislativ si institutional pentru realizarea si urmarirea importurilor.Ministerul Veniturilor (Revenue Canada) este principalul organism care, in numele guvernului federal, administreaza si urmareste implementarea si respectarea intregului ansamblu de legi si regulamente care se refera la importul de marfuri in Canada . In plus fata de propriile sale atributiuni si reglementari in acest domeniu (conferite prin legi si decizii guvernamentale directe, specifice).

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Politica comerciala internationala in activitatea de comert

Lucrare de licenta despre Politica comerciala internationala in activitatea de comert
Cuprins

Capitolul I. Situatia actuala si de perspectiva a conjuncturii economiei canadiene....................................3

Capitolul II. Relatiile economice externe ale canadei.................13

Capitolul III. Posibilitatile de crestere si diversificare a relatiilor economice romano-canadiene........................................49

Capitolul IV. Anexa nr. 1.........................61

Capitolul V. Anexa nr. 2............................62

Capitolul VI. Anexa nr. 3....................63

Bibliografie...................................65

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Politica comerciala internationala in activitatea de comert". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.