Politica de marketing din cadrul politicii economice a intreprinderii

Trimisa la data: 2009-09-14
Materia: Marketing
Pagini: 54
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Octav_St
Lucrare de licenta despre Politica de marketing din cadrul politicii economice a intreprinderii
Din juxtapunerea celor doua categorii de factori, respectiv, a fortelor intreprinderii si a fortelor pietei, rezulta o anumita capacitate de raspuns a intreprinderii la fizionomia si cerintele pietei, care impune o strategie adecvata.Strategia este rezutatul unei decizii, la baza careia se presupune ca stau, in principal, o serie de determinari obiective, evaluari realiste ale dimensiunilor si caracteristicilor celor doua categorii de forte. Dar cat de obiective, cat de corecte pot fi evaluarile asupra fortelor intreprinderii si ale pietei, stiut fiind ca ele se refera la o perioada viitoare plina de incertitudini?

Iar daca in privinta potentialului intreprinderii lucrurilor par intrucatva mai limpezi - dezvoltarea acestuia aflandu-se, intr-o mare masura, sub controlul intreprinderii insasi - perpectivele pietei in care ea actioneaza se contureaza cu mai multa dificultate. Se poate totusi aprecia ca instrumentarul marketingului este astazi suficient de elaborat pentru a ataca, chiar in dimensiunile viitorului, cele mai diverse laturi ale activitatlor de piata, ale conditiilor in care acestea se desfasoara. Desigur, cercetarea de marketing are limitele sale. Indicatiile asupra viitorului vor fi oferite cu un anumit grad de incredere, previziunile se vor inscrie intre limite uneori destul de largi.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Politica de marketing din cadrul politicii economice a intreprinderii

Cuprins

Capitolul I. Strategie de piata...................................4
1.1. Politica de marketing - componenta de bazA a politicii economice a intreprinderii moderne......................................4
1.2. Strategia de PIATA - nucleul politicii de marketing..............................................7
1.3. Marketingul mix - materializarea strategiei de piaTA.....................................17

Capitolul II. Societatea comercialA AMPLAST Co SA prezentare generalA.....................................20
2.1. Date generale despre SC AMPLAST Co SA..........................20
2.2. Ambalaj PS sau Ambalaj PP....................................24
2.3. Doi ani de activitate...................................25
2.4. Ambalaj: Rol si caracteristici..............................26

Capitolul III. Analiza mediului extern si intern al societatii comerciale AMPLAST Co SA........................................30
3.1 TendinTe pe plan mondial in industria de mase plastice...........................................30
3.2.Analiza mediului extern.....................................31
3.3. Analiza mediului intern...................................43

Capitolul IV. Elaborarea strategii de piata...........................49

Concluzii.....................................................52

Bibliografie......................................................53

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Politica de marketing din cadrul politicii economice a intreprinderii". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.