Politica de marketing la SC Rehau Polymer SRL

Trimisa la data: 2009-06-05
Materia: Economie
Pagini: 43
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: tita
Lucrare de licenta despre Politica de marketing la SC Rehau Polymer SRL
REHAU Polymer S.R.L. si-a concentrat la inceput activitatea in Romania, pe domeniul constructiilor unde este cunoscuta pe piata de profile PVC pentru usi si ferestre, dar si pe piata instalatiilor electrice, sanitare, termice si subterane (alimentari cu apa, gaz, canalizari).

Ulterior, REHAU Polymer S.R.L. pune in centrul preocuparilor sale clientii, cautand sa fie pentru acestia un partener serios, preocupat continu de deservirea lor la timp, cu produse de calitate.

Pentru a putea realiza acest lucru, REHAU Polymer S.R.L. intentioneaza sa-si dezvolte investitiile din Romania.Constructia noului centru de vanzari din Bucuresti, avand o suprafata de cca 800 m2, hala de depozitare de 2.500 m2. si suprafata de depozitare in aer liber de 4.000 m2, va fi urmata in scurt timp de o investitie similara la Cluj-Napoca, dar si de infiintarea de noi birouri de contact la Bacau si Timisoara.

REHAU Polymer S.R.L., care vede pe piata romaneasca un potential ridicat pentru sistemele sale, a demarat in martie 2003 prelucrarea de polimeri in Romania, la Sibiu, unde intentioneaza sa produca atat pentru piata romaneasca dar si pentru pietele din tarile vecine Romaniei.

REHAU intentioneaza astfel sa-si transfere cunostintele sale mai aproape de piata romaneasca si de clientii sai romani urmarind ca pe viitor sa poata raspunde flexibil la cerintele acestora.Conceptul “Casa REHAU” ilustreaza capacitatea firmei de a oferi antreprenorilor de constructii, firmelor de instalatii, dar si arhitectilor si proiectantilor, posibilitatea de a dispune de un program complex si coerent de produse fara de care o cladire moderna nu poate fi conceputa.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Politica de marketing la SC Rehau Polymer SRL

Lucrare de licenta despre Politica de marketing la SC Rehau Polymer SRL
Cuprins

Capitolul I Prezentarea S.C. Rehau Polymer S.R.L...................3

I.1. Scurt istoric al S.C. REHAU Polymer S.R.L.....................3
I.2. Obiectul de activitate firmei.................................6
I.3. Produsele firmei..............................................8

Capitolul II Analiza politicii de marketing la S.C. REHAU Polymer S.R.L................................10

II.1. Strategia de piata.................................10
II.2. Politica de produs.................................12
II.3. Politica de pret...................................20
II.4. Politica de distributie............................23
II.5. Politica promotionala..............................25

Capitolul III Propuneri privind politica de marketing la S.C. REHAU Polymer S.R.L........................30

III.1. Necesitatea organizarii unui compartiment de marketing la S.C.
REHAU Polymer S.R.L..................31
III.2. Masuri pentru imbunatatirea paletei de produse................34
III.3. Masuri pentru imbunatatirea activitatii de desfacere..........35
III.4. Masuri pentru imbunatatirea politicii promotionale............36

Bibliografie.............................42

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Politica de marketing la SC Rehau Polymer SRL". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.