Politica de mediu in Uniunea Europeana

Trimisa la data: 2009-02-19 Materia: Geografie Pagini: 61 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Zinel_Tu
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Politica de mediu in Uniunea Europeana
Calitatea aerului - strategie initiata prin programul "Aer curat pentru Europa"(CAFE)9, lansat in martie 2001 si care are in vedere dezvoltarea unui set de recomandari strategice si integrate, in vederea combaterii efectelor negative ale poluarii aerului asupra mediului si sanatatii umane; acestea trebuie prezentate Comisiei la sfarsitul anului 2004 sau inceputul lui 2005 si vor fundamenta strategia de combatere a poluarii aerului.Protectia solului - primul pas in aceasta directie a fost facut in aprilie 2002, prin publicarea, de catre Comisia Europeana, a unei comunicari cu titlul "Catre o strategie tematica pentru protectia solului"10;

in cadrul acesteia, problema protectiei solului este pentru prima data tratata independent si sunt prezentate problemele existente, precum si functiile si trasaturile distinctive ale unei politici de mediu in aceasta directie.Utilizarea pesticidelor in contextul dezvoltarii durabile - strategie ce demareaza in iunie 2002, prin comunicarea Comisiei : " Catre o strategie tematica pentru utilizarea pesticidelor in contextul dezvoltarii durabile"11 - comunicare prin care
sunt stabilite urmatoarele obiective:
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Politica de mediu in Uniunea Europeana

Lucrare de licenta despre Politica de mediu in Uniunea Europeana
Cuprins

Introducere..........................................4

Capitolul I. Politica de mediu in UE
Momente cheie...................................................4
1.1. Situatia actuala..............................................4
I.2. Baza legala...........................................6

Capitolul II. Politica de mediu in Romania.........................46
II. 1. Scurt istoric.....................................46
Negocierile de aderare....................................48
Cadrul institutional............................................52

Bibliografie......................................59


Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Politica de mediu in Uniunea Europeana". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Noutati
Stiri educatie
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.