Politica de promovare ca si componenta a mixului de marketing

Trimisa la data: 2009-05-08
Materia: Marketing
Pagini: 102
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Sebastian_Mi
Lucrare de licenta despre Politica de promovare ca si componenta a mixului de marketing
Asigurarile de persoane au ca obiect persoana fizica in sine, ele incheindu-se pentru diminuarea consecintelor negative cauzate de calamitati naturale, accidente, boli, etc. sau pentru plata sumelor asigurate in legatura cu producerea unor evenimente in viata persoanelor (deces, implinirea unei anumite varste, pierderea capacitatii de munca etc.).Prin urmare, caracteristic pentru asigurarile de persoane este faptul ca prin intermediul lor se realizeaza protectia economica pentru cazul producerii decesului ori invaliditatii asiguratului sau in legatura cu survenirea la asigurat sau la beneficiarul asigurarii a unui anumit risc.

Prin asigurarile de raspundere civila, asiguratorul isi asuma obligatia de a plati despagubirea pentru prejudiciul adus de asigurat unor terte persoane. Este vorba de prejudiciul ce poate fi cauzat prin producerea unor accidente concretizate in vatamare corporala sau deces ori in avarierea sau distrugerea unor bunuri sau in alte pagube pentru care asiguratul raspunde conform legii.Rezulta, deci, ca prin asigurarile de raspundere civila se realizeaza protectia patrimoniului asiguratului, deoarece in cazul in care el produce un prejudiciu unor terte persoane nu apeleaza la acesta pentru al acoperi, fiindca asiguratorul si-a asumat raspunderea si intervine acordand despagubirea care se cuvine.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Politica de promovare ca si componenta a mixului de marketing

Cuprins

Capitolul I. Politica de promovare - parte integranta a mixului de marketing...................................4
1.1. Mixul de marketing.................................4
1.1.1. Politica de promovare..............................5
1.2. Strategia de piata a intreprinderii..............................12
1.2.1. Variantele strategice....................................13

Capitolul II.. Conceptul de imagine..........................16
2.1. Studiul imaginii ca instrument de cercetare al efectelor politicii promotionale..........................................16
2.2.Conceptul si tipologia imaginii.................................17
2.2.1. Imaginea inregistrata......................................18
2.2.2. Imaginea dorita...................................20
2.2.3. Imaginea difuzata....................................20

Capitolul III. Studiul imaginii, factor influent in evolutia societatii de asigurari si reasigurari..............................22
3.1. Imaginea, atu in cresterea cotei de piata........................22
3.2. Continutul serviciilor de asigurari........................24
3.3. Clasificarea asigurarilor.........................26
3.4. Elementele tehnice ale asigurarii.........................34
3.5. Legislatia in asigurari..................................39

Capitolul IV. Cercetarea imaginii ASIROM............................47
4.1. Piata asigurarilor in Romania.............................47
4.2. Etapele cercetarii imaginii ASIROM.............................70
4.3. Prelucrarea si analiza rezultatelor..........................80

Capitolul V. Concluzii....................................98

Bibliografie........................................102

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Politica de promovare ca si componenta a mixului de marketing". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.