Politica de promovare la SC Eminec SRL

Trimisa la data: 2010-03-15
Materia: Marketing
Pagini: 56
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: principesa
Lucrare de licenta despre Politica de promovare la SC Eminec SRL
In sistemul relatiilor cu mediul economico-social, cu piata, eforturile de marketing ale intreprinderii moderne nu se pot limita la producerea si distributia de produse si servicii, ele implica, totodata, o permanenta si complexa comunicare cu mediul extern, care presupune o informare atenta a consumatorilor potentiali si a intermediarilor, actiuni de influentare a comportamentului de cumparare si de consum, de sprijinire a procesului de vanzare, toate aceste activitati, cu obiective si mijloace de actiune extrem de variate, alcatuind politica promotionala.

Includerea, cu o pozitie distincta, a politicii promotionale in mixul de marketing se justifica prin rolul, uneori decisiv, pe care actiunile promotionale il au in procesul realizarii de marfuri si servici, ca si prin costul acestor actiuni. Promovarea a fost apreciata a fi „una dintre cele mai costisitoare componente ale mixului de marketing".

Problemele cele mai dificile intalnite in acest domeniu sunt determinate de complexitatea deciziilor referitoare la marimea bugetelor ce vor fi alocate, repartitia acestora pe diferite instrumente promotionale si perioadele utilizarii lor.

Nimeni nu mai investeste astazi resurse financiare, umane, fara sa cunoasca dinainte cine si de ce i-ar cumpara produsele. Altfel spus, marketingul este util oricarui intreprinzator, pentru a sti cui sa-si vanda produsele sale si cum sa le vanda din ce in ce mai bine.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Politica de promovare la SC Eminec SRL

Lucrare de licenta despre Politica de promovare la SC Eminec SRL
Cuprins

Introducere.......................................4

Capitolul I Firma Eminec SRL in contextul mediului de marketing al acesteia...............5
1.1. Analiza micromediului de marketing al firmei.................5
1.2. Coordonate ale macromediului de marketing al firmei..........16
1.3. Analiza strategică a firmei EMINEC SRL........................19

Capitolul II Sistemul comunicational al firmei in contextul economic actual...........24
2. 1. Configuratia sistemului comunicational…………………………………………....24
2.2. Etape în realizarea procesului de comunicare………………………........................26


Capitolul III Structura mixului promotional la SC Eminec SRL.........36
3.1.Publicitatea...........................36
3.2. Promovarea vanzarilor.................43
3.3. Relatiile publice.....................45
3.4. Utilizarea marcilor...................47
3.5. Fortele de vanzare....................48

Concluzii..................................52


Bibliografie...............................53


Anexe......................................55

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Politica de promovare la SC Eminec SRL". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.