Politica si strategia de remunerare a personalului angajat

Trimisa la data: 2010-08-27
Materia: Economie
Pagini: 62
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Greta_V
Lucrare de licenta despre Politica si strategia de remunerare a personalului angajat
Orice societate - lasand la o parte forma sa guvernamant, organizarea economiei sale - trebuie sa ia decizii de baza. Ea trebuie sa decida ce si cum sa produca , cum sa produca , si modul cum veniturile trebuie distribuite. Aceste decizii necesita gasirea a ceea ce consumatorii doresc, ce tehnologii de a produce sunt disponibile si care sunt cunostiintele, Productivitatea si preferintele muncitorilor, sa decida unde sa produca si sa coordoneze toate aceste decizii.Aceste procese de decizii implica crearea de stimulente astfel incat capitalul si munca sa fie angajate in locul si momentul potrivit.

Milioane de producatori in incercarea de a obtine profit observa milioane de consumatori care sunt dispusi sa plateasca pentru produsele lor si milioane de salarii pe care muncitorii le accepta. Combinand aceste piese cu informatii, cu date despre tehnologii, ei decid unde sa produca, ce sa produca, pe cine sa angajeze si cat sa produca. Cat timp imperfectiunile pietii impiedica progresul spre atingerea celei mai bune combinatii de resurse, milioane de oameni gasesc slujbe ce le permit sa cumpere bunurile de care au nevoie in fiecare an. Productia, angajarile si deciziile de consum sunt toate infaptuite si coordonate prin dinamica pretului de pe piata.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Politica si strategia de remunerare a personalului angajat

Lucrare de licenta despre Politica si strategia de remunerare a personalului angajat
Cuprins

Capitolul I Piata muncii............1

Capitolul II Sistemul de salarizare............................9

Capitolul III Componentele sistemului de salarizare............19

Capitolul IV. Prezentarea firmei S.C. ASIROM S.A................33

Capitolul V Contabilitatea remunerarii personalului.............40

Capitolul VI Concluzii si propuneri.............60

Bibliografie...................62

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Politica si strategia de remunerare a personalului angajat". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.