Politica urbanistica a orasului Targu-Mures

Trimisa la data: 2009-08-27
Materia: Stiinte Politice
Pagini: 55
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Loredana_Po
Lucrare de licenta despre Politica urbanistica a orasului Targu-Mures
Dupa cum amintit administratia e departe de a fi in ordine. Cu tot aparatul mare a functionarilor cehii intarit cu politia, socotelile finale nu sunt facute din 1918. Am aflat nereguli in ce priveste tinerea serviciului si a orelor oficioase. Unii dintre functionari indeparteaza fara ca sa anunte celui competent, stand deoparte - fara vreo autorizatie; iar in ceea ce priveste tinerea orelor oficioase dovedeste rezultatul inspectiei facuta mai zilele trecute cand am aflat pana catre orele 9 a.m. aproape toate birourile inchise sau goale. Acest discurs dovedeste nemultumirea primarului cu privire la activitatea functionarilor primariei, la neregulile si abuzurile infaptuite de acestia cum ar fi delapidare de fonduri, fals in acte cu diferite interese, trafic de influenta,

indisciplina la locul de munca, cheltuieli nejustificate din banii orasului, birocratie, lentoarea cu care se lucra cu problemele orasului. Primaria ca imagine de ansamblu aparea in ochii locuitorilor ca o institutie greoaie, care nu raspandea ecoului problemelor orasului, un loc in care functionarii considerau ca au doar drepturi, unele asumandu-si-le in mod ilicit nerespectand obligatiile fata de urbe. Dandea este profund nemultumit in discursul sau si de faptul ca multe acte oficiale erau alcatuite in limba maghiara si nu in limba oficiala si anume limba romana. Aceasta era o problema stringenta si care cerea o rezolvare imediata.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Politica urbanistica a orasului Targu-Mures

Cuprins

Introducere.........................................3

Capitolul I. Prezentare generala a orasului Targu Mures.....................................4
1.1. Prezentare a orasului Targu Mures.....................................4
1.2. Viata politica din Targu Mures in perioada 1923-1937.....................................8

Capitolul II. Politica urbanistica a Primariei Targu Mures
reflectata in ziarul Orasul.....................................9
2.1. Scurt istoric al ziarului Orasul..............................9
2.2. Politica urbanistica a primariei reflectata in ziarul Orasul......................11

Capitolul III. Realizari edilitare ale primariei Targu Mures
in perioada 1923-1937.............................................29

Capitolul IV. Emil Dandea, exponent al politicii urbanistice
a primariei Targu Mures.........................................37
4.1. Cronografie Emil Dandea........................................37
4.2. Omul politic Emil Dandea.........................................38

Concluzii.............................................41

Bibliografie......................................54

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Politica urbanistica a orasului Targu-Mures". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.