Politicile de crestere a rentabilitatii

Trimisa la data: 2010-08-29
Materia: Economie
Pagini: 63
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Catalin_Lu
Lucrare de licenta despre Politicile de crestere a rentabilitatii
Principala functie, atat a stiintei managementului, cat si a managementului stiintific este cresterea competitivitatii firmei. Ultimele decenii au marcat, de altfel, numeroase recunoasteri ale faptului ca stiinta si practica conducerii stiintifice reprezinta un vector de baza al cresterii economice. Astfel, cunoscutul specialist american Peter Drucker, unul dintre cei mai reputati oameni de stiinta in acest domeniu, sustine ca managementul reprezinta principala cale de crestere economica.

La randul sau, Richard Farmer, unul dintre intemeietorii managementului comparat, subliniaza potentialul economic deosebit al managementului, afirmand ca importul de cunostinte de management poate fi mult mai productiv decat cel de tehnologii. Profesorul rus Afanasiev, cu !ucrari traduse in limbile occidentale, sublinia ca pentru obtinerea economiei de timp, esenta intensificarii productiei, principalele mijloace sunt stiinta tehnologica, managementul si educatia.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Politicile de crestere a rentabilitatii

Cuprins

Introducere...........3

Capitolul I Rentabilitatea............4

Capitolul II Prezentare generala a societatii SNP Petrom SA.......12
1.Date generale.............12
2.Denumire , forma juridica , sediul..........13
3.Scopul si obiectul de activitate al societatii.......13
4.Organizarea societatii.........14
5.Reteaua de distributie.........15
6.Relatiile cu mediul..........19
7. Analiza dinamica a activitatii economice.......20

Capitolul III Analiza rentabilitatii.........37
1.Analiza profitului brut al intreprinderii.........38
2.Analiza pe baza ratelor de rentabilitate..........41
3.Analiza cifrei de afaceri si a valorii adaugate..........47
4.Analiza cheltuielilor materiale, cu salariile si cu amortizarea................50
5.Analiza pragului de rentabilitate.........53
6.Aspecte pozitive.aspecte negative ale activitatii...........54

Capitolul IV Politici de crestere a rentabilitatii........57
1.Propuneri............58
2.Rezultate............60

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Politicile de crestere a rentabilitatii". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.