Politicile si mixul de marketing in cadrul publicitatii per internet

Trimisa la data: 2010-02-03
Materia: Relatii Publice
Pagini: 107
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Cosmin_Io
Lucrare de licenta despre Politicile si mixul de marketing in cadrul publicitatii per internet
Internetul este o super-retea compusa din retele de calculatoare din toata lumea, intr-o continua expansiune, care schimba radical modul de comunicare in lumea contemporana. Internetul este o uriasa biblioteca, un instrument de corespondenta rapida, un nou mediu de publicare si un mijloc de difuzare mondiala a informatiei. Este o inventie geniala acest mod de comunicare electronica: simplu, democratic, interactiv, capabil - cel putin potential - sa inlature discriminarea geografica. Nu mai conteaza daca te afli intr-o localitate indepartata sau intr-o metropola: ai acces egal la aceleasi surse de informare.

Cand te-ai conectat la Internet, calculatorul tau devine o extensie a ceea ce apare ca un calculator gigant, un calculator cu ramuri pretutindeni in lume. In realitate, calculatorul tau "comunica" simultan cu un alt calculator sau cu milioane de calculatoare din lume. Zeci de mii de retele pretutindeni pe globul pamantesc se interconecteaza, schimband informatii intre ele; milioane de oameni folosesc acest sistem in fiecare zi.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Politicile si mixul de marketing in cadrul publicitatii per internet

Cuprins

Introducere..........3

Capitolul I Ce este Internetul ?............5

Capitolul II Marketing si marketing on-line..........25

Capitolul III Publicitatea si publicitatea on-line..........60

Capitolul IV Studiu de caz. Campanie de publicitate prin e-mail pentru Nobel Romania...........87

Concluzii.............101

Anexe...........103

Bibilografie............106

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Politicile si mixul de marketing in cadrul publicitatii per internet". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.