Poluarea raului Siret in sectorul localitatii Pascani

Trimisa la data: 2011-10-31
Materia: Geografie
Pagini: 64
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: sese_sv2002
Lucrare de licenta despre Poluarea raului Siret in sectorul localitatii Pascani
Dorinta mea profunda de a studia tema "Poluarea raului Siret, in sectorul Localitatii Pascani" se datoreaza faptului ca ma fascineaza si sunt atrasa de acest domeniu si ma intereseaza sa cunosc calitatea apei care dreneaza orasul. Am ales aceasta tema pentru ca locuiesc in Municipiul Pascani si consider ca astfel imi aduc contributia personala la cunoasterea gradului de poluare a raului ce dreneaza acest oras, poluare ce a fost declansata de dezvoltarea economica, fara a se tine sema de impacul acesteia asupra mediului.

Pentru a cunoaste calitatea apei care dreneaza orasul Pascani am facut o paralela intre indicatorii apei din localitatea Lespezi situata in amonte (la aproximativ 11 km) si cei din aval de statia de epurare Pascani. Facand acest lucru am observat din grafice ca apa care dreneaza orasul este mult mai poluata decat cea din amonte de localitate datorita concentratiilor mult mai mari inregistrate la anumiti indicatori.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Poluarea raului Siret in sectorul localitatii Pascani

Cuprins

I. Introducere................................2
Motivatia alegerii temei......................4
Istoricul cercetarilor privind tema si zona de studiu...............5
Metodologia de lucru..........................6

II. Trasaturile geografice generale ale zonei de studiu
Incadrarea geografica a zonei de studiu.....................7
Aspecte fizico-geografice si de geografia populatiei si economica................19

III. Aspecte hidrologice generale
III.1. Reteaua hidrografica.........................27
III.2. Unitati hidrostructurale.....................31
III.3. Principalele sisteme hidrografice............37
IV. Calitatea apelor de suprafata
IV.1. Factori determinanti ai calitatii apelor............39
IV.2. Monitorizarea calitatii apelor......................40
IV.3. Surse de poluare a apei.......................42
IV.4. Calitatea apei...................45
IV.5. Strategii si proiecte de viitor......................56

Concluzii.......................63

Bibliografie....................65

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Poluarea raului Siret in sectorul localitatii Pascani". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.