Posibilitati de imbunatatire a activitatii intreprinderii

Trimisa la data: 2010-06-17 Materia: Management Pagini: 107 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Oana_A
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Posibilitati de imbunatatire a activitatii intreprinderii
Solvabilitatea reprezinta capacitatea intreprinderii de a-si achita toate obligatiile banesti fata de terti. Ea rezulta din echilibrul intre fluxul incasarilor si cel al cheltuielilor. In mediul economic intreprinderea se poate confrunta cu dificultati de plata care pot fi atat temporare sau ocazionale, cat si permanente. Existenta unor dificultati permanente in achitarea obligatiilor reflecta o fragilitate economica si financiara cu influente asupra solvabilitatii, care este conditia financiara de supravietuire.

O intreprindere este solvabila atunci cand suma activelor circulante fixe si financiare este mai mare sau cel putin egala cu totalul datoriilor sau obligatiilor. Solvabilitatea mai inseamna asigurarea unor fonduri banesti, a unor disponibilitati capabile sa sustina continuitatea exploatarii, sa permita un flux normal al fondurilor. Analiza solvabilitatii firmei se poate face apeland la o serie de indicatori care sa ne prezinte mai multe aspecte ale solvabilitatii.
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Posibilitati de imbunatatire a activitatii intreprinderii

Cuprins

Capitolul I. Echilibrul financiar al intreprinderii....................3
1.1 Conceptul de echilibru financiar si ecuatiile sale de exprimare..................................3
1.2 Formele de manifestare ale echilibrului financiar................7

Capitolul II. Analiza echilibrului financiar..........................14
2.1 Scurt istoric al analizei financiare............................14
2.2 Definirea si scopul analizei financiare...........................15
2.3 Analiza statica........................................18
2.4 Analiza dinamica........................................54

Capitolul III. Analiza echilibrului financiar - studiu de caz la S.C. "ROSU IMPEX" S.R.L.........................................63
3.1 Prezentarea generala a societatii S.C. "ROSU IMPEX" S.R.L...........................................63
3.2 Analiza echilibrului financiar la S.C. "ROSU IMPEX" S.R.L...........................................65
3.3 Concluzii si propuneri....................................91
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Posibilitati de imbunatatire a activitatii intreprinderii". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.