Posibilitatile de aderare la Uniunea Europeana pe baza capitolelor de negociere

Trimisa la data: 2010-10-13
Materia: Drept
Pagini: 166
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Claudia_Io
Lucrare de licenta despre Posibilitatile de aderare la Uniunea Europeana pe baza capitolelor de negociere
Aderarea Romaniei la Uniunea Europeana constituie pentru societatea romaneasca un obiectiv strategic fundamental.Aceasta optiune are la baza convergenta fortelor politice si sociale care vizeaza ancorarea solida a tarii in sistemul de valori european, dezvoltarea societatii romanesti pe principiile democratiei si economiei de piata, in masura sa asigure stabilitatea sociala si prosperitatea catatenilor si a natiunii.

Aderarea trebuie sa serveasca promovarii interesului national si dezvoltarii potentialului economic si patrimoniului cultural romanesc, devenind astfel un punct esential al solidaritatii nationale.Aceasta optiune se afla in corelare cu procesele de reforma care au loc in Romania, cu atributele unei societati democratice -statul de drept, pluralism politic, separarea puterilor, alegeri libere, respectarea drepturilor omului, crearea unui mediu economic viabil, etc.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Posibilitatile de aderare la Uniunea Europeana pe baza capitolelor de negociere

Lucrare de licenta despre Posibilitatile de aderare la Uniunea Europeana pe baza capitolelor de negociere
Cuprins

Introducere..............3

Capitolul I. Istoria si evolutia Uniunii Europene...........7

Capitolul II. Aderarea la Uniunea Europeana...........17

Capitolul III. Piata interna si libertatile fundamentale...........30

Capitolul IV.Politici comunitare................30

Capitolul V.Acquis-ul comunitar in economie.............87

Capitolul VI.Aquis-ul comunitar in domeniul educatiei si culturii.....111

Capitolul VII. Alte reglementari comunitare............133

Concluzii...............154

Bibliografie............161

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Posibilitatile de aderare la Uniunea Europeana pe baza capitolelor de negociere". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.