Potentialul turistic al unui judet concretizat in cadrul unui sistem interactiv

Trimisa la data: 2010-09-05
Materia: Turism
Pagini: 51
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Gabriela_T
Lucrare de licenta despre Potentialul turistic al unui judet concretizat in cadrul unui sistem interactiv
In figura din pagina urmatoare am prezentat o schema bloc a programelor si a legaqturilor dintre ele. Programele sunt sub forma de pagini WEB si acestea realizeaza legaturi intre pagini pentru o mai usoara accesibilitate la continutul lucrarii.Prima pagina centrul figurii avand urmatoarea adresa WEB: http://www.stud.usv.ro/~ibuzuleac/DIZERTATIE/ibuzuleac.htm face duble legaturi.

In partea stanga a ecranului sunt linck-uri care duc sprea paginile cu informatii generale, trasee turistice, manastiri, agroturism, mancaruri bucovinene, cazare, edificii culturale, etc, ceea ce in figura reprezinta partea de sus a schemei, iar in partea de jos sunt legaturi din harta de imagine adica zonele din judet dupa care a fost impartit: Suceava, Radauti, Vatra Dornei, Campulung- Moldovenesc Gura Humorului, Falticeni. Aceasta sistematizare a informatiei a fost facuta pentru o mai buna accesibilitate la informatie, pentru o structurare mai eficienta a zonelor si a posibilitatilor de vizitare.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Potentialul turistic al unui judet concretizat in cadrul unui sistem interactiv

Cuprins


Tema proiectului ..........3

Specificatii de definire a produsului program.........4

Specificatii de realizare..........5
3.1.Schema bloc functionala........5
3.2.Prezentarea succinta a limbajelor de programare folosite.........5

Instructiuni de navigare.........37

Sistem de rezervare si cazare hoteliera.........41

Manual de prezentare...........48

Concluzii...........49

Bibliografie........50


Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Potentialul turistic al unui judet concretizat in cadrul unui sistem interactiv". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.