Povestea creativitatii in publicitate

Trimisa la data: 2012-04-03
Materia: Relatii Publice
Pagini: 78
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: richie25
Lucrare de licenta despre Povestea creativitatii in publicitate
Conform unui dictionar oarecare, "creativitatea este procesul mental care implica generarea de idei sau concepte noi, ori asocieri noi intre idei sau concepte existente". Mai simplu spus, creativitatea este actul prin care ia nastere ceva nou.Toata lumea este creativa: suntem creativi atunci cand ne imbracam sau ne aranjam parul dimineata, suntem creativi atunci cand urmam un drum nou catre casa, cand hotaram ce autoturism cumparam sau unde ne petrecem vacanta.

Dar pentru ca principalul scop al vietii este cresterea, a fi creativ poate fi chiar un raison d'etre - cu cat vedem mai multe lucruri, cu cat gustam mai multe lucruri, cu cat incercam mai multe lucruri, cu atat vederea personala asupra lumii / universului este mai precisa si mai aproape de adevar.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Povestea creativitatii in publicitate

Lucrare de licenta despre Povestea creativitatii in publicitate
Cuprins

Introducere.................3

Partea intai In pielea marketerilor............6
1.1. Piata..................7
1.2. Segmentarea pietei..............9
1.3. Pozitionarea...................14
1.4. Strategie......................19
1.5. Inovare in marketing...........25
1.6. Brieful................38

Partea a doua: In pielea advertiserilor...............41
2.1. Introducere in procesul de creatie...............41
2.2. Locuri de explorat.............49
2.3. Punerea in pagina..............59
2.4. Casting........................66

Partea a treia In pielea clientului (studiu de caz).........68

Bibliografie..................78

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Povestea creativitatii in publicitate". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.