Pozitia firmei Ben Com Mixt SRL in Romania

Trimisa la data: 2010-03-17
Materia: Economie
Pagini: 69
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Dorina_R
Lucrare de licenta despre Pozitia firmei Ben Com Mixt SRL in Romania
Rivalitatea si gradul de rivalitate in cadrul unei piete este un lucru, care nu lipseste de pe piata si acest lucru se refera la existenta concurentilor pe piata. Concurenta poate fi "prietenoasa" si "razboinica", fiecare competitor poate avea un segment de piata, care sa il faca fericit, sau competitorii pot sa doreasca sa castiga cote de piata unul de la celalalt. Daca exista concurenta prietenoasa sau nu, acest lucru depinde, in principal, de instrumente de marketing folosite.

Daca pretul este principalul instrument, atunci, gradul de rivalitate, este mare, asa cum sugereaza "razboiul preturilor", care urmeaza de obicei din astfel de situatii. Daca produsul se diferentiaza pe considerente de calitate, marca sau alte criterii non - pret, atunci efectul rivalitatii asupra profitului potential se reduce.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Pozitia firmei Ben Com Mixt SRL in Romania

Cuprins

Introducere...........3

1.Metodele folosite in lucrare..........5

2. Prezentarea societatii..........13

3. Analiza pietei de produse electronice si electrocasnice..........24

4. Strategia de dezvoltare firmei Ben Com Mixt S.R.L........56

Varianta I. ............57

Varianta II...........61

Concluzii............66

Propuneri.......67

Bibliografie.............68

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Pozitia firmei Ben Com Mixt SRL in Romania". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.