Precizari asupra sistemului informatic al unei societati de comert

Trimisa la data: 2010-08-31
Materia: Economie
Pagini: 93
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Daniel_B
Lucrare de licenta despre Precizari asupra sistemului informatic al unei societati de comert
A percepe corect dimensiunea obiectului contabilitatii si omniprezenta acestuia, presupune sa privim pretutindeni in jurul nostru. Putem "inventaria" cu aceasta ocazie o infinitate de substante cu valoare economica, exprimabile in etalon monetar. In spatiul academic mentionam doar cateva dintre ele: cladirea in care ne aflam, amfiteatrul universitar, terenul pe care acesta exista, catedra sau banca, computerele din laboratoare, bunurile pe care le detinem, casa in care locuim, tramvaiul sau autoturismul cu care astazi am venit la scoala etc.

Toate constituie un patrimoniu economic, public sau privat, asupra caruia greveaza in mod obligatoriu un ansamblu de drepturi si obligatii cu valoare economica, respectiv patrimoniu juridic. In ultima instanta, toate bunurile mentionate constituie obiectul contabilitatii la nivel micro (unitate patrimoniala) sau la nivel macro economic (contabilitate nationala). Fapte economice, tranzactii si evenimente diverse, modifica in permanenta marimea si structura acestui patrimoniu. De aici si omniprezenta contabilitatii, ca stiinta a existentei si miscarii valorilor economice separate patrimonial. Evident latura cauzala, cea care explica provenienta sau modul de dobandire a unui patrimoniu este de natura juridica.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Precizari asupra sistemului informatic al unei societati de comert

Cuprins

1.Introducere..........3

2.Prezentarea societatii..........7
2.1.Scurt istoric al S.C. MINERVA S.R.L............7
2.2.Obiectul de activitate...........8
2.3.Analiza relatiilor economice cu partenerii......9

3.Analiza sistemului informational..........11
3.1.Activitatea de determinare a cerintelor sistemului..........11
3.2.Structurarea cerintelor sistemului............24

4.Proiectarea sistemului informatic.............46
4.1.Proiectarea formularelor si a rapoartelor........46
4.2.Proiectarea interfetelor si a dialogurilor.......50
4.3.Proiectare logica a bazelor de date - modelarea logica a datelor..........51
4.4.Proiectarea bazelor de date............60
4.5.Proiectarea securitatii fisierelor si bazelor de date........63

5.Proiectarea aplicatiei..............65
5.1.Analiza cerintelor informationale...........65
5.2.Proiectarea de ansamblu a sistemului informatic.......72
5.3.Proiectarea formularelor de intrare si a rapoartelor de iesire................75
5.4.Proiectarea bazelor de date.........77
5.5.Proiectarea aplicatiilor.........80
5.6.Posibilitati de implementare........85

6.Concluzii..............90

Bibliografie.............93

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Precizari asupra sistemului informatic al unei societati de comert". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.