Precizari privind potentialul turistic al muntilor si culoarelor montane

Trimisa la data: 2010-10-07
Materia: Geografie
Pagini: 97
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Anca_T
Lucrare de licenta despre Precizari privind potentialul turistic al muntilor si culoarelor montane
Statiunea climaterica montana Poiana Brasov amplasata in cadrul masivului Postavaru privita de la inaltime pare o mica oaza in imparatia muntilor, imbracati in haina verde a padurilor de molid si fag in care vilele si hotelurile cu o arhitectura pe cat de variata pe atat de moderna imprima un plus de pitoresc. Frumusetea peisajului la care se adauga dotarile realizate la nivelul celor mai exigente cerinte ale turismului modern, a facut din Poiana Brasov cea mai importanta statiune climaterica montana de la noi din tara.

Asemanatoare in privinta conditiilor naturale cu alte statiuni montane ca: Chamoix, Zakopane sau Cortina d'Ampezze, statiunea si-a asigurat un binemeritat renume international prin integrarea armonioasa in peisaj a dotarilor turistice, prin posibilitatile largi de practicare a sporturilor de iarna si prin conditiile de recreere si odihna oferite.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Precizari privind potentialul turistic al muntilor si culoarelor montane

Lucrare de licenta despre Precizari privind potentialul turistic al muntilor si culoarelor montane
Cuprins

Introducere....................3

Capitolul I Potentialul turistic al cadrului natural ...............6

Capitolul II Fondul turistic antropic.................28

Capitolul III Baza materiala turistica ...............40

Capitolul IV Circulatia turistica.................68

Capitolul V Tipuri si forme de turism.............77

Capitolul VI Aspecte de amenajare a zonei turistice ..........85

Concluzii.............93

Bibliografie ...........96


Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta " Precizari privind potentialul turistic al muntilor si culoarelor montane". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.