Precizari teoretice cu privire la eficacitatea exercitiilor de atletism pentru dezvoltarea vitezei

Trimisa la data: 2010-03-12
Materia: Educatie Fizica
Pagini: 95
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: George_So
Lucrare de licenta despre Precizari teoretice cu privire la eficacitatea exercitiilor de atletism pentru dezvoltarea vitezei
Educatia fizica alaturi de celelalte activitati motrice fundamentale din domeniu, face parte integranta din masurile privind dezvoltarea fizica armonioasa si mentinerea unei stari optime de sanatate pentru toate categoriile de populatie ale tarii noastre.Educatia fizica se subordoneaza in principal pregatirii pentru munca si viata.

In actuivitatea profesionala a orcarui cetatean, dar cu precadere in cea de perfectionare sportiva, nivelul de dezvoltare a calitatilor motrice are o impotanta foarte mare. Se considera ca intreaga varietate de actiuni motrice efectuate de individ in activitatea cotidiana sau sportiva se realizeazacorect sau mai putin corect, in raport direct cu gradul de dezvoltare a calitatilor motrice.In prezent, procesul de pregatire fizica a elevilor, dezvoltarea calitatilor motrice continua sa constituie inca o latura secundara a preocuparilor unui numar foarte mare de cadre didactice.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Precizari teoretice cu privire la eficacitatea exercitiilor de atletism pentru dezvoltarea vitezei

Cuprins

Capitolul I Introducere.........3

Capitolul II Fundamentarea teoretica........7

Capitolul III Metodologia cercetarii.......64

Capitolul IV Prezentarea si interpretarea rezultatelor........72

Concluzii si propuneri..........91

Bibliografie..........93
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Precizari teoretice cu privire la eficacitatea exercitiilor de atletism pentru dezvoltarea vitezei". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.