Predarea problemelor de colinearitate si concurenta

Trimisa la data: 2010-08-21
Materia: Matematica
Pagini: 107
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Dana_C
Lucrare de licenta despre Predarea problemelor de colinearitate si concurenta
G. Polya arata ca: "a rezolva o problema inseamna a gasi o cale de a ocoli un obstacol, de a atinge un obiectiv care nu este direct accesibil.A gasi solutia unei probleme este o perfomanta specifica inteligentei, iar inteligenta este apanajul distinctiv al speciei umane, se poate spune ca dintre indelemnicirole omenesti cea de rezolvare a problemelor este cea mai caracteristica."

Problemele de geometriei constituie antrenamentul necesar insusirii disciplinei in gandire, a spiritului de rigoare necesar astazi pe o scara din ce in ce mai larga in viata de toate zilele.
Rationamentul geometric presupune analiza amanuntita a tuturor concluziilor ce deriva din anumite date, a cadrului de validitate a diferentelor rezultate. El nu permite nici o neglijenta in gandire, nici o concluzie pripita, superficiala, insuficient fundamentata logic.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Predarea problemelor de colinearitate si concurenta

Lucrare de licenta despre Predarea problemelor de colinearitate si concurenta
Cuprins

Introducere............3

Capitolul I Definitii si notatii..............7

Capitolul II Metode folosite in geometrie pentru rezolvarea problemelor................39

Capitolul III Rezolvarea problemelor de concurenta. Puncte celebre ..............54

Capitolul IV Rezolvarea problemelor de coliniaritate. Drepte celebre...............69

Capitolul V Rezolvarea problemelor de concurenta si coliniaritate cu ajutorul metodelor geometriei analitice.............82

Capitolul VI Consideratii de ordin metodic............94

Bibliografie..................106

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Predarea problemelor de colinearitate si concurenta". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.