Prelucrarea informatiilor - analiza bazelor de date statistice

Trimisa la data: 2009-04-01
Materia: Informatica
Pagini: 55
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Raul_La
Lucrare de licenta despre Prelucrarea informatiilor - analiza bazelor de date statistice
Termenul de baza de date are mai multe definitii posibile:
Baza de date este un ansamblu de date, interconectate, impreuna cu descrierea lor, care raspunde calitatilor de centralizare, coordonare, integrare si difuzie a informatiilor si care asigura satisfacerea tuturor necesitatilor de prelucrare ale tuturor utilizatorilor din sistem.
Baza de date este o colectie de date operationale utilizate de sistemul de aplicatii al unei institutii [Engles, Date]

"Institutie" estre un termen generic prin care se poate intelege o intreprindere, o banca, spital, universitate, minister etc. Datele operationale sunt acele informatii care au o anumita stabilitate, importanta in sistemul informational al institutiei. O baza de date este o colectie structurata de date impreuna cu descrierea lor, necesare si suficiente unei anumite liste de decizii. Oricare ar fi definitia, retinem ca baza de date este o colectie de date creata pentru a satisface nu un utilizator oarecare ci pe mai multi, asigurand redundanta minima, o independenta a programelor fata de date, o optimizare a structurilor fizice care vor fi ignorate cu totul de utilizatori, o protectie a datelor memorate.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Prelucrarea informatiilor - analiza bazelor de date statistice

Cuprins

Capitolul I. Aspecte teoretice relativ la organizarea si prelucrarea infrormatiilor.............................................3
I. Organizarea logica a datelor.................................3
1.1 Informatii, date, tipuri de date................................5
1.2 Structuri de date........................................6
1.3 Evolutia metodelor si tehnicilor de organizare a datelor.....................................8
1.4 Organizarea datelor in baze de date.........................13
1.5 Obiectivele sistemelor de gestionare a bazelor de date..........................................................14
1.6 Componentele unui SGBD..............................14
1.7 Evolutia sistemelor de gestionare a bazelor de date...............................................................16
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Prelucrarea informatiilor - analiza bazelor de date statistice". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.