Prestarea de servicii de promotionale in cadrul unei agentii de publicitate

Trimisa la data: 2010-08-20
Materia: Relatii Publice
Pagini: 88
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Floriana_Av
Lucrare de licenta despre Prestarea de servicii de promotionale in cadrul unei agentii de publicitate
Interventia intreprinderii in domeniul comercial, consta in sporirea si diversificarea produselor, bunurilor materiale sau serviciilor destinate satisfacerii nevoilor consumatorilor, in cresterea schimburilor economice internationale care determina necesitatea comunicarii cu consumatorii sau utilizatorii interni, cat si cu cei externi, clienti si parteneri.

Consumatorilor interni sau externi, le-ar fi greu sa afle despre produsele sau serviciile intreprinderii, in absenta unui sistem modern de comunicare. Ei nu ar sti in ce conditii le pot procura si daca corespund exigentelor lor. Solutia este realizarea unui sistem de comunicare permanenta intre producator, distribuitor si consumator sau utilizator, adica de contopirea intr-un sistem coerent a tuturor mesajelor intreprinderii, capabil sa asigure o actiune conjugata cu o tinta precisa. In fapt, orice firma este angajata intr-un amplu proces de comunicare promotionala.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Prestarea de servicii de promotionale in cadrul unei agentii de publicitate

Lucrare de licenta despre Prestarea de servicii de promotionale in cadrul unei agentii de publicitate
Cuprins

Introducere................3

Capitolul I Politica promotionala a intreprinderii.........5

Capitolul II. Piata publicitatii in Romania...............33

Capitolul III. Agentia de publicitate, parte componenta a activitatii promotionale din Romania............54

Capitolul IV. Agentia Fast Forward Group SRL.............65

Bibliografie..............87

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Prestarea de servicii de promotionale in cadrul unei agentii de publicitate". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.