Prezenta grupului financiar BT pe piata bursiera

Trimisa la data: 2010-07-03
Materia: Finante-Banci
Pagini: 40
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Flavia_D
Lucrare de disertatie despre Prezentaa grupului financiar BT pe piata bursiera
In anul 1993 din initiativa unor oameni de afaceri se naste la Cluj - Napoca o banca de viitor "BANCA TRANSILVANIA". Ideea a fost de a se creea un brand de Cluj. Initial s-a dorit o consolidare in Cluj a bancii, iar ulterior s-a extins la nivel regional. Banca a venit cu produse pentru IMM dar datorita cererii pietei, in scurt timp banca a inceput sa isi extinda produsele si spre sectorul retail. A crea imagine nu este o activitate sporadica ci una permanenta.

Din ianuarie 2003 Banca Transilvania are o noua identitate instutionala, caracterul pregnant al acesteia este fapul ca" nu vindem o data pentru totdeauna", Brand-ul Banca Transilvania este reprezentat de asocierile persoanelor care interactioneaza la un moment dat cu organizatia, serviciile si produsele sale, dar si cu reprezentatii BT. O experienta memorabila inseamna un brand puternic. Ceea ce a stat la baza deciziei alegerii denumiri este faptul ca "Transilvania" este un nume cu rezonanta, cu semnificatii importante. Un motiv in plus pentru aceasta denumire a fost faptul ca Sediul Central al Bancii Transilvania se afla in Cluj - Napoca.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Prezenta grupului financiar BT pe piata bursiera

Cuprins

Capitolul I. Istoria grupui BT......................................3
1.1 Nastere, formare, dezvoltare......................................3

Capitolul II. Organizarea grupului finanicar BT......................................6
2.1 Banca TRansilvania - piesa centrala......................................7
2.2 BT direct......................................8
2.3 BT leasing......................................8
2.4 BT securities......................................9
2.5 BT asset management......................................10
2.6 BT Aegon.....................................11

Capitolul III. Aparitia si evolutia pe piata bursiera............................................12

Capitolul IV. Concluzii si propuneri...................................38

Bibliografie....................................................40

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Prezenta grupului financiar BT pe piata bursiera". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.