Prezentare Hotel Marriott Bucuresti

Trimisa la data: 2010-04-11
Materia: Turism
Pagini: 30
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Oreste_L
Lucrare de licenta despre Prezentare Hotel Marriott Bucuresti
Salile de conferinta ofera spatii generoase: peste 2 000 de metri patrati, impartiti intre doua sali de bal, foyer si 10 sali de conferinta independente, dintre care 7 cu lumina naturala. Astfel la JW Marriott echipa este pregatita sa creeze orice fel de aranjament, in functie de preferintele clientului, completat de echipamentul de inalta tehnologie disponibil. De asemenea, serviciul Business Center este deschis non-stop si poate tine conectat clientul la ritmul afacerii.

Evenimentele pot fi organizate, cu tot ce implica acest proces, in locatii traditionale sau istorice, la alegerea clientilor. Serviciile acopera o paleta larga, de la decorarea salii, a meselor, retete originale si bufete spectaculoase, pana la muzica si servicii adiacente.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Prezentare Hotel Marriott Bucuresti

Cuprins


Capitolul I - Prezentarea generala a hotelului Marriott Bucuresti......3
1.1 Scurt istoric J.W. Marriott Bucharest Grand Hotel.......3
1.2. Statutul societatii..........4
1.3. Obiectul de activitate.........4
1.4. Descrierea hotelului si a serviciilor.........5
1.5. Structura organizatorica si personalul hotelului Marriott Bucuresti..........6
1.6. Piata de actiune a hotelului Marriott Bucuresti........10

Capitolul II Analiza principalilor indicatori economico- financiari si a circulatiei turistice..........17
2.1 Analiza indicatorilor economico-financiari ai hotelului Marriott Bucuresti ..........17
2.2. Analiza circulatiei turistice a hotelului Marriott Bucuresti..........24

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Prezentare Hotel Marriott Bucuresti". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.