Prezentare Hotel Sinaia

Trimisa la data: 2010-06-10
Materia: Turism
Pagini: 27
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Loredana_R
Lucrare de licenta despre Prezentare Hotel Sinaia
Hotelul are o inaltime totala maxima de 35m si este alcatuit din subsol, parter, mezanin, etaj tehnic, 7 nivele de cazare si cu nivel mansardat cu alte destinatii.La subsolul hotelului se gasesc depozitele de alimente, ambalaje, camere frigorifice, diferite ateliere, spalatorie, vestiarele personalului, centrale de ventilatie si o sala de conferinte cu acces separat pe o scara in spirala ce urca prin receptie la restaurant.

La parter se gasesc receptia hotelului cu holul de primire, cofetaria, laboratorul de cofetarie, spatiile comerciale si barul de zi.Deasupra receptiei, la mezanin sunt cele doua sali de restaurant, cu anexele aferente: bucatarie, oficiu, depozite, spalator, camera frigorifica.Cele 7 nivele de cazare au in total 180 de camere cu grup sanitar propriu. La nivelul 1 se gasesc birourile S.C. International S.A., iar nivelul 8 este mansardat si cuprinde o sala cu diferite destinatii-receptii, conferinte, simpozioane.Structura de rezistenta este realizata din diafragme, cadre din stalpi si grinzi din beton armat turnate monolit.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Prezentare Hotel Sinaia

Cuprins


Capitolul I - Prezentarea generala a hotelului international din Sinaia...........3
1.1 Scurt istoric al hotelului International........3
1.2. Descrierea hotelului International .......4
1.3. Obiectul de activitate........5
1.4. Structurile organizatorice si personalul hotelului International Sinaia..........6
1.5. Piata de actiune a hotelului International Sinaia ........9

Capitolul II - Analiza circulatiei turistice si a principalilor indicatori economico- financiari........14
2.1. Analiza circulatiei turistice a hotelului........14
2.2 Analiza indicatorilor economico-financiari ai hotelului.....20

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Prezentare Hotel Sinaia". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.