Prezentarea activitatii de marketing a promovarii si distributiei produselor farmaceutice

Trimisa la data: 2010-03-18
Materia: Marketing
Pagini: 37
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Dorina_P
Lucrare de licenta despre Prezentarea activitatii de marketing a promovarii si distributiei produselor farmaceutice
Criteriile etice de promovare a medicamentelor trebuie sa puna baza unui comportament adecvat privind promovarea medicamentelor, in concordanta cu cautarea adevarului si rigurozitatii.Aceste criterii constituie principii generale pentru standarde etice care trebuiesc adaptate de catre Agentia Nationala a Medicamentului (A.N.M) la circumstantele nationale, in concordanta cu situatia politica, economica, culturala, sociala, educationala, stiintifica si tehnica, legislatie si proceduri de inregistrare, situatia epidemiologica, traditiile terapeutice si nivelul de dezvoltare al sistemului de sanatate. Acestea se aplica medicamentelor care se elibereaza cu (Rx) si fara prescriptie (OTC), medicamentelor alopate (naturale si de sinteza) si homeopate, precum si altor produse farmaceutice.

Aceste criterii trebuiesc respectate de toate persoanele implicate in ocrotirea si promovarea sanatatii: guvern; industria farmaceutica (producatori si distribuitori); industria de publicitate si promovare (companii publicitare, organizatii de cercetare a pietii, etc); specialistii implicati in prescrierea, eliberarea, furnizarea si distribuirea medicamentelor; universitati si alte institutii de invatamant; asociatii profesionale; pacienti si alti consumatori; mass media (inclusiv editorii publicatiilor medicale).

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Prezentarea activitatii de marketing a promovarii si distributiei produselor farmaceutice

Cuprins

1.Promovarea medicamentului .......3
1.1. Promovarea produselor: strategia de comunicare si promovare......3
1.2. Promovarea produselor: promovarea si relatiile publice........11

2. Distributia medicamentului..........21
2.1. Distributia medicamentului: canale de distributie ........21
2.2. Distributia medicamentului: sistemul logistic al distributiei.....27
2.3. Servicii acordate la distributia produselor farmaceutice.........29
2.4. Plasarea medicamentului: comertul cu ridicata si amanuntul.......31

3. Bibliografie .........37
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Prezentarea activitatii de marketing a promovarii si distributiei produselor farmaceutice". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.