Prezentarea activitatii unui judet romanesc

Trimisa la data: 2009-03-02 Materia: Geografie Pagini: 66 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Iustina_Og
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Prezentarea activitatii unui judet romanesc
Din resursele teoretice de apa de 4.331.697 mii mc, calculate pentru bazinele hidrografice Buzau, Calmatui, Ialomita si Mostistea, resurse utilizabile sunt 33%, adica 1.406.450 mii mc.Daca pentru bazinele hidrografice Buzau, Calmatui, Ialomita si Mostistea, resursele de apa teoretice de suprafata sunt de 2,7 ori mai mari decat cele subterane (3.149.397 mii mc fata de 1.182.300 mii mc) resursele utilizabile sunt aproximativ egale ( 731.450 mii mc fata de 675.000 mii mc).

in ceea ce priveste cerintele de apa ale beneficiarilor de apa se constata ca ele sunt asigurate in totalitate atat din resursa de apa utilizabila de suprafata (45%) cat si din cea subterana (18%). Prelevarile de apa ale beneficiarilor, care nu s-au ridicat la nivelul cerintelor formulate de acestia, au fost asigurate in tot spatiul hidrografic Buzau-Ialomita. Astfel prelevarile de apa de suprafata s-au ridicat la 26% din resursa de apa utilizabila de suprafata si respectiv 15% din cea subterana pentru bazinele hidrografice Buzau, Calmatui, Ialomita si Mostistea.Prelevarile de apa (consumurile) reprezinta 59% din cerintele formulate de beneficiari. Cauzele nefolosirii tuturor cantitatilor cerute de beneficiari si asigurate de noi au fost:
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Prezentarea activitatii unui judet romanesc

Lucrare de licenta despre Prezentarea activitatii unui judet romanesc
Cuprins

Capitolul I. Prezentarea generala a activitatii Judetului Buzau..................................................3

Capitolul II. Legislatie....................................14

Capitolul III. Prezentarea resurselor de apa..................................................22

Capitolul IV. Activitatea de gospodarie cantitativa si calitativa................................................27

Capitolul V. Dezvoltarea folosintelor de apa...........................................................47

Capitolul VI. Perspectiva de scurta durata. Obiective..................................................54

Bibliografie.............................................66
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Prezentarea activitatii unui judet romanesc". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Noutati
Stiri educatie
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.