Prezentarea activitatii unui judet romanesc

Trimisa la data: 2009-03-02
Materia: Geografie
Pagini: 66
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Iustina_Og
Lucrare de licenta despre Prezentarea activitatii unui judet romanesc
Din resursele teoretice de apa de 4.331.697 mii mc, calculate pentru bazinele hidrografice Buzau, Calmatui, Ialomita si Mostistea, resurse utilizabile sunt 33%, adica 1.406.450 mii mc.Daca pentru bazinele hidrografice Buzau, Calmatui, Ialomita si Mostistea, resursele de apa teoretice de suprafata sunt de 2,7 ori mai mari decat cele subterane (3.149.397 mii mc fata de 1.182.300 mii mc) resursele utilizabile sunt aproximativ egale ( 731.450 mii mc fata de 675.000 mii mc).

in ceea ce priveste cerintele de apa ale beneficiarilor de apa se constata ca ele sunt asigurate in totalitate atat din resursa de apa utilizabila de suprafata (45%) cat si din cea subterana (18%). Prelevarile de apa ale beneficiarilor, care nu s-au ridicat la nivelul cerintelor formulate de acestia, au fost asigurate in tot spatiul hidrografic Buzau-Ialomita. Astfel prelevarile de apa de suprafata s-au ridicat la 26% din resursa de apa utilizabila de suprafata si respectiv 15% din cea subterana pentru bazinele hidrografice Buzau, Calmatui, Ialomita si Mostistea.Prelevarile de apa (consumurile) reprezinta 59% din cerintele formulate de beneficiari. Cauzele nefolosirii tuturor cantitatilor cerute de beneficiari si asigurate de noi au fost:

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Prezentarea activitatii unui judet romanesc

Lucrare de licenta despre Prezentarea activitatii unui judet romanesc
Cuprins

Capitolul I. Prezentarea generala a activitatii Judetului Buzau..................................................3

Capitolul II. Legislatie....................................14

Capitolul III. Prezentarea resurselor de apa..................................................22

Capitolul IV. Activitatea de gospodarie cantitativa si calitativa................................................27

Capitolul V. Dezvoltarea folosintelor de apa...........................................................47

Capitolul VI. Perspectiva de scurta durata. Obiective..................................................54

Bibliografie.............................................66

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Prezentarea activitatii unui judet romanesc". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.