Prezentarea analizei interne - nonmarketing si planul de marketing

Trimisa la data: 2010-04-30
Materia: Marketing
Pagini: 158
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Costi_C
Lucrare de licenta despre Prezentarea analizei interne, nonmarketing si planul de marketing
Un raport al "The Economist Intelligence Unit", o divizie a publicatiei "The Economist", apreciaza ca mediul de afaceri din Romania s-a imbunatatit in primul semestru al acestui an. Intr-un clasament intocmit pe baza datelor rezultate din analiza comparata a situatiilor existente in 60 de tari, Romania este clasata pe locul 40, dupa ce estimarile anterioare o plasasera cu opt locuri mai jos.

Practic, analistii economici considera ca este pentru prima data cand o importanta organizatie internationala, specializata in analiza economica, ajunge la concluzia ca mediul de afaceri romanesc are o evolutie favorabila, prognosticand ca multe dintre cele mai prestigioase companii multinationale sunt interesate sa investeasca in Romania.Raportul considera ca acest trend pozitiv se datoreaza imbunatatirii indicilor comertului exterior, regimului taxelor si impozitelor, dar si finantarii mediului de afaceri, inclusiv din surse externe.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Prezentarea analizei interne - nonmarketing si planul de marketing

Cuprins

Capitolul I Analiza macromediului...........3

Capitolul II Analiza micromediului........57

Capitolul III. Analiza interna - nonmarketing.........94

Capitolul IV Analiza interna - marketing.......119

Capitolul V Analiza Swot.........155

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Prezentarea analizei interne - nonmarketing si planul de marketing". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.