Prezentarea campaniei de fidelizare a clientilor prin marketing direct

Trimisa la data: 2010-07-31
Materia: Marketing
Pagini: 87
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Andrei_S
Lucrare de licenta despre Prezentarea campaniei de fidelizare a clientilor prin marketing direct
Alocarea fondurilor intre prospectare si fidelizare se efectueaza tinand cont si de gradul de acoperire a pietei si frecventa de cumparare. In cazul in care acestea sunt scazute, firma trebuie sa puna accent mai mare pe cucerirea de clienti noi, iar daca cele doua caracteristici au un nivel ridicat, accentul se pune pe actiunile de fidelizare. In situatia in care una este ridicata si una scazuta atunci fondurile sunt impartite in functie de alte criterii sau in mod egal. Un alt factor care influenteaza decizia de alocare a fondurilor il constituie marimea pietei acoperite de firma. Daca piata acoperita de firma este mare atunci se pune accent pe prospectare, iar daca este mica se opteaza pentru fidelizare.

In concluzie, putem afirma ca actiunile de fidelizare sunt defensive si nu ofensive, aceste actiuni reprezentand doar un complement la strategiile de cucerire a noilor clienti. Ele au rol de neutralizare, in parte, actiunile ofensive ale concurentilor, de captare a clientelei proprii si pot imbunatati satisfactia acesteia. Totodata, fara a fi sprijinite de actiuni adecvate de prospectare, ele nu pot determina dezvoltarea marcii si supravietuirea acesteia pe termen mediu si lung.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Prezentarea campaniei de fidelizare a clientilor prin marketing direct

Cuprins

Capitolul I. Notiuni de Marketing Direct............3

Capitolul II. Fidelizarea clientilor................23

Capitolul III. Asigurarea, ca parte a mediului in care ne desfasuram activitatea...............32

Capitolul IV. Derularea campaniei de fidelizare a clientilor la Societatea de asigurare-reasigurare Omniasig..........58

Concluzii si recomandari.................74

Bibliografie..................81

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Prezentarea campaniei de fidelizare a clientilor prin marketing direct". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.