Prezentarea generala a operatiunilor - produselor si tehnicilor bancare

Trimisa la data: 2010-05-09
Materia: Finante-Banci
Pagini: 102
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Corina_T
Lucrare de licenta despre Prezentarea generala a operatiunilor - produselor si tehnicilor bancare
Cambia poate fi la ordinul tragatorului insusi sau pentru contul unui tert. Daca o cambie este trasa la ordinul tragatorului insusi, acesta se afla in pozitia de beneficiar al cambiei. Daca este trasa asupra tragatorului insusi, acesta apare si in calitate de tras. Cand intre tragator si beneficiar nu este o legatura directa, intre ei se interpune un tert, fata de care tragatorul are o datorie. In acest caz, tragatorul trece pe cambie, numele beneficiarului.

In cambiile platibile la vedere sau la un anumit timp de la vedere, tragatorul poate specifica, ca suma este purtatoare de dobanda. Suma dobanzii este aratata in cambie. Dobanda se plateste de la data emisiunii cambiei, daca nu se specifica altceva.Obligatia cambiala poate fi asumata prin mijlocirea unui mandator sau a unui reprezentant.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Prezentarea generala a operatiunilor - produselor si tehnicilor bancare

Cuprins


1. Produse si tehnici bancare..............3

2. Conceptul de produse si tehnici bancare..........5

3. Continutul activitatii bancare..........10

4. Principalele operatiuni bancare.........13

5. Organizarea muncii operative si de evidenta.........20

6. Oferta bancilor in materie de produse derivate......24

7. Titlurizarea...........27

8. Piata bancara si interbancara - factor de promovare a produselor si serviciilor bancare...........32

9. Produse si tehnici de creditare..........34

10. Titlurile de credit.........38

11. Produsele si tehnicile bancare de investitii..........44

12. Produse bancare moderne.........55

13. Operatiunile futures............78

14. Politici de produs in bancile comerciale...........86

15. Decizia de creditare in cadrul produsului bancar credit.......94Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Prezentarea generala a operatiunilor - produselor si tehnicilor bancare". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.