Prezentarea in cadrul unei societati a situatiei generale si financiare

Trimisa la data: 2010-01-31
Materia: Economie
Pagini: 54
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Cezar_T
Lucrare de licenta despre Prezentarea in cadrul unei societati a situatiei generale si finaciare
In general nevoia de creditare apare din lipsa de fonduri proprii, pentru a face fata in intregime cheltuielilor ocazionate de desfasurarea normala a activitatii complexe a fiecarui agent economic (productie, activitate comerciala, investitii ).In economia de piata raporturile de credit sunt considerabile, in dimensiunile lor si multiple, in varietatea lor. In aceste conditii orice categorisire a acestor raporturi poate fi considerata discutabila prin criteriile utilizate sau prin gradul de cuprindere .

In aceste premise, se urmareste in continuare caracterizarea fenomenului general, in primul rand prin gruparea operatiilor de credit, functie de natura lor si de cadrul in care actioneaza, subliniind implicit aspectele care le diferentiaza, iar in al doilea rand, se urmareste ca in aceasta grupare sa se cuprinda in mare parte raporturile de credit semnificative .

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Prezentarea in cadrul unei societati a situatiei generale si financiare

Cuprins


Capitolul I. Creditul, produs bancar principal.........3
1.1. Conceptul de credit...........3
1.2.Tipuri de credite..............5
1.3.Costul creditului.........13

Capitolul II. Banca Comerciala Romana - prezentare generala........20

Capitolul III. Studiu de caz privind creditarea la SC MONDEX SA.......30
3.1 Prezentarea societatii S.C. MONDEX S.A............30
3.2. Situatia financiara a activitatii curente........33
3.3. Prezentarea investitiei..........38
3.4. Dosarul de creditare.............39

Capitolul IV. Concluzii si propuneri.........51

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Prezentarea in cadrul unei societati a situatiei generale si financiare". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.