Prezentarea planului de marketing pentru un anumit produs al unei societati

Trimisa la data: 2010-06-04
Materia: Marketing
Pagini: 94
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Alexei_Gr
Lucrare de licenta despre Prezentarea planului de marketing pentru un anumit produs al unei societati
Adultii introvertiti nu iubesc societatea si se simt pierduti in marile adunari,sunt impresionabili si le este teama sa nu para ridicoli, adesea parand incapabili sa invete cum sa se comporte in situatii sociale: sunt neindemanatici, pesimisti si critici, pastrandu-si intotdeauna pentru ei insusi cele mai bule calitati, asa incat, fireste, sunt rau intelesi.

Introvertitii sw simt bine in grupuri mici si familiare, sau in singuratate; au mai putin succes decat extravertitii. Pentru ca nu-si irosesc energia incercand sa faca impresie buna sau in activitati sociale, deseori poseda cunostinte iesite din comun, sau vreun talent care depaseste standardele. Ei nu sunt interesati atat de mult de parerea celor din jur, ci pentru ei conteaza mai mult propriile lor ganduri, prefera activitatile linistite celor zgomotoase.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Prezentarea planului de marketing pentru un anumit produs al unei societati

Cuprins

I.Introducere..............3

II.Conceptul de personalitate accentuata.........5

III.Satisfactia in munca...............22

IV.Oportunitati si temeri...........28

V.Metodologia cercetarii...........59

VI.Analiza datelor............70

VII.Concluzii..............93Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Prezentarea planului de marketing pentru un anumit produs al unei societati". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.