Prezentarea politicii de promovare a unui produs in cadrul unei societati

Trimisa la data: 2010-07-26
Materia: Marketing
Pagini: 93
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Gina_T
Lucrare de licenta despre Prezentarea politicii de promovare a unui produs in cadrul unei societati
Publicitatea institutionala are ca principal obiectiv instaurarea in randul publicului a unei atitudini favorabile si de atasament fata de firma si de oferta sa. Ca si in cazul publicitatii axate pe produs, publicitatea institutionala poate fi de informare, de conditionare si de reamintire.Dupa aria geografica de raspandire a mesajului publicitatea poate fi locala, regionala, nationala si internationala.

Publicitatea regionala este desfasurata deopotriva de firme comerciale cu activitate de piata circumscrisa spatiului geografic producatoare si firme comerciale sau prestatoare de servicii cu raza de actiune la nivel national; de subliniat, ca publicitatea la nivelul national a intreprinderilor producatoare urmareste sa creeze o cerere pentru produsele si serviciile proprii fara a da importanta locului unde ele vor fi cumparate, in timp ce publicitatea firmelor comerciale pune accentul pe unitatea de desfasurata in forme variate, aceasta este larg utilizata de intreprinderile producatoare exportatoare, de firmele de comert exterior si de diferiti agenti intermediari care actioneaza in comertul international.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Prezentarea politicii de promovare a unui produs in cadrul unei societati

Cuprins

Capitolul I Politica de promovare...........3

Capitolul II. Locul si rolul marcii in cadrul activitatilor de promovare.........25

Capitolul III. Politica de marca..........35

Capitolul IV Cercetarea calitativa si promovarea de marca a SC "Excelent"..........44

Concluzii..........90

Bibliografie.........92

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Prezentarea politicii de promovare a unui produs in cadrul unei societati". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.