Prezentarea politicii promotionale ca si componenta importanta a mixului de marketing

Trimisa la data: 2010-07-07
Materia: Marketing
Pagini: 92
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Dorina_P
Lucrare de licenta despre Prezentarea politicii promotionale ca si componenta importanta a mixului de marketing
Sursele statistice reprezinta principala modalitate de obtinere a informatiilor de catre intreprindere, daca se iau in considerare mai ales cheltuielile cu ajutorul carora se poate realiza acest lucru. Daca se tine cont insa de actualitatea si profunzimea informatiilor, aceasta modalitate poate reprezenta doar punctul de plecare pentru un studiu mai serios. Informatiile statistice sunt obtinute din doua mari surse: statistica interna a intreprinderii si statistica externa intreprinderii (statistica nationala si internationala). Intre informatiile ce pot fi obtinute din cele doua surse statistice exista totusi mari diferente.

Informatiile obtinute din statistica interna nu costa intreprinderea nimic, actualitatea lor este foarte mare (daca sunt tinute la zi) si chiar profunzimea informatiilor poate fi uneori destul de ridicata (se poate urmari nu numai volumul vanzarilor dar si cine sunt clientii). Dezavantajul lor foarte mare este faptul ca nu prezinta decat strict informatii referitoare la intreprindere. Din analiza lor nu rezulta nimic cu privire la numarul concurentilor, puterea lor economica, cu alte cuvinte intreprinderea aproape nu are nici un fel de date despre piata pe care actioneaza, astfel incat nu poate face decat evaluari strict referitoare la situatia proprie.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Prezentarea politicii promotionale ca si componenta importanta a mixului de marketing

Cuprins

Capitolul 1. Masurarea eficientei economice.........11
1.1 Metode de obtinere a informatiilor economice..........13
1.2. Masurarea si scalarea fenomenelor economice..........28

Capitolul 2. Politica promotionala - componenta importanta a mixului de marketing .......41
2.1. Comunicatia si activitatea promotionala...........41
2.2. Continutul si rolul politicii promotionale a firmei........50
2.3. Organizarea si conducerea activitatii promotionale..........58
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Prezentarea politicii promotionale ca si componenta importanta a mixului de marketing". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.