Prezentarea politicilor macroeconomice in cadrul economiei de tranzitie

Trimisa la data: 2010-04-18
Materia: Economie
Pagini: 70
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Claudia_P
Lucrare de licenta despre Prezentarea politicilor macroeconomice in cadrul economiei de tranzitie
Economia de tranzitie, ca oricare alta economie, reprezinta un sistem avand deci caracteristicile generale ale acestora. Particularitatile determinate de procesul de tranzitie fac, totusi, ca sistemul economic sa fie caracterizat de o serie de trasaturi oarecum distincte de cele ale unui sistem economic obisnuit.Cunoasterea lor ne plaseaza intr-un context mai larg in ce priveste abordarea pe baze stiintifice a unor astfel de sisteme, ne da posibilitatea sa intelegem evolutia rapida si sensul dezordinii lor aparente si chiar sa elaboram o perspectiva globala asupra naturii schimbarilor care au loc.

Pot exista, desigur, dezacorduri profunde cu privire la caracterul adecvat sau nu al unei astfel de abordari, pornind de la definirea trasaturilor sistematice ale economiei aflate in tranzitie.Pot exista divergente de opinii in ce priveste intensitatea si orietarea proceselor evolutive sau chiar in legatura cu caracterul favorabil sau nu al schimbarilor observate.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Prezentarea politicilor macroeconomice in cadrul economiei de tranzitie

Cuprins


Introducere...........3

Capitolul I Tranzitia.Politici macroeconomice ale tranzitiei.......5
1.1 Teorii ale tranzitiei...........5
1.2 Cracteristicile economiilor in tranzitie........7
1.3. Politici macroeconomice.........15
1.4. Politici macroeconomice ale tranzitiei.........19

Capitolul II Cadrul economic al tranzitiei in Romania.........54
2.1. Economia Romaniei.........54

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Prezentarea politicilor macroeconomice in cadrul economiei de tranzitie". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.