Prezentarea proiectului pentru o cantina de categoria a doua cu 100 de locuri

Trimisa la data: 2010-04-24
Materia: Economie
Pagini: 159
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Cristi_D
Lucrare de licenta despre Prezentarea proiectului pentru o cantina de categoria a doua cu 100 de locuri
Produsele din aluat lichid oparit, de pandispan, buse, cu migdale, tip beze - se toarna cu ajutorul unui saculet din pinza prevazut cu un tub, montat in partea mai ingusta a acestuia Aceasta operatie este grea si de aceea in unele sectii de cofetarie turnarea este mecanizata. Tavile de cofetarie pe un transportor cu banda cu lant trec sub dispozitivul de turnare. Prin patru virfuri ia forma de con se toarna automat o doza anumita de aluat. Masa de aluat turnata poate fi regulata sub o forma rotunda.

Dupa acelasi principiu se depun cornulete din aluat oparit ( sase bucati ). Aluatul gata se toarna in buncar, de unde cu ajutorul pistoanelor se toarna in camera de dozare si prin tuburi cu deschizaturi de turnare portia data de aluat se depune pe tavile ce se misca pe banda transportorului. Intervalul dintre semifabricate este de 2 - 3 cm.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Prezentarea proiectului pentru o cantina de categoria a doua cu 100 de locuri

Cuprins

Adnotare............3

Introducere.........4

Capitolul I Argumentarea tehnico - economica.........7

Capitolul II Calculele tehnologice.......12

Capitolul III Organizarea producerii si deservirii........67

Capitolul IV Standardizarea si controlul calitatii........80

Capitolul V Securitatea activitatii vitale..........93

Capitolul VI Compartiment economic.........110

Capitolul VII Compartiment special "Bauturile calde".........131

Concluzii.............156

Bibliografie..........157

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Prezentarea proiectului pentru o cantina de categoria a doua cu 100 de locuri". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.