Prezentarea punctelor slabe si tari ale diagnosticarii managementului resurselor umane

Trimisa la data: 2010-05-04
Materia: Administratie Publica
Pagini: 159
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Eduard_P
Lucrare de licenta despre Prezentarea punctelor slabe si tari ale diagnosticarii managementului resurselor umane
Notiunea de investitie defineste o categorie financiara pe cat de complexa, pe atat de controversata.La prima vedere investitia ne apare in mode concret ca o operatiune de modificare si crestre a patrimoniului initial: constructii industriale si civile, acizitia, montajul si instalarea unor echipamente industriale, cumpararea unor masini, utilaje etc.La o analiza mai profunda investitia este alocarea capitalurilor economisite in activitati lucrative, cu caracter profitabil care sa majoreze valoarea capitalurilor initial acordate.

In sens financiar, investitia reprezinta schimbarea unei sume de bani prezenta si certa in speranta obtinerii unor venituri viitoare superioare, dar probabile: achizitionarea unei masini pentru cresterea productivitatii muncii, constructia unei uzine pentru cresterea productiei, asimilarea unui brevet pentru fabricatia de produse noi etc.
In sens contabil, aceeasi investitie desemneaza alocarea unei trezorerii disponibile pentru procurarea unui activ fix care va determina fluxuri financiare de venituri si cheltuieli de exploatare.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Prezentarea punctelor slabe si tari ale diagnosticarii managementului resurselor umane

Cuprins

Capitolul I Generalitati..........3

Capitolul II Analiza diagnostic...........75
II.1.Scurt istoric si prezentare S.C."ALFA" S.A.........75
II.2.Diagnostic juridic...........76
II.3.Diagnostic operational.........81
II.4. Diagnostic comercial..........87
II.5. Diagnosticul de organizare, management si resurse umane......92
II.6. Diagnosticul economico-financiar.........103
II.7. Evaluarea avantajelor si punctelor slabe ale societatii.Oportunitati si riscuri..........124

Capitolul III Evaluarea societatii..........125
III.1. Evaluarea bazata pe metode patrimoniale .........125
III.2. Evaluarea bazata pe metode de randament..........131
III.3. Sinteza rezultatelor evaluarii...........141

Capitolul IV Evaluari active.......142
1. Evaluare utilaj......143
2. Evaluare teren.......147
3. Evaluare cladire.....154

Surse de informare.........157

Concluzii si propuneri.............157

Bibliografie.............158

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Prezentarea punctelor slabe si tari ale diagnosticarii managementului resurselor umane". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.