Prezentarea rentabilitatii unui indicator privind eficienta economica

Trimisa la data: 2010-09-25
Materia: Economie
Pagini: 118
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Flavia_Da
Lucrare de licenta despre Prezentarea rentabilitatii unui indicator privind eficienta economica
Eficienta presupune compararea eforturilor cu rezultatele, rezultatele exprimandu-se sub forma valorii productiei, iar eforturile sub forma valorii resurselor.Eficienta depinde de evaluarile valorice ale productiei si resurselor astfel incat eficienta oricarui proces socio-economic se poate schimba in functie de modificarile de valoare, care la randul lor sunt rezultatul schimbarilor in preferintele noastre, in modul in care utilitatile de care avem nevoie depind de altele.

Eficienta exprima raportul dintre cerere si oferta, care isi pun amprenta pe valoarea resurselor, si raportul dintre cererea si oferta de bunuri obtinute care determina valoarea productiei obtinute. "Raportul dintre cerere si oferta determina principiile de prioritate in producerea bunurilor, metodele de organizare si combinare a factorilor de productie, iar persoanele si categoriile de persoane care au acces la aceste bunuri sunt stabilite de nivelul si dinamica preturilor" (Alan Giplin).

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Prezentarea rentabilitatii unui indicator privind eficienta economica

Cuprins


Capitolul I Rentabilitatea -indicator al eficientei economice.......3

Capitolul II Prezentarea generala a societatii comerciale " Sef Petroforest "SA..........21

Capitolul III Cheltuieli si venituri - structura si analiza .........26

Capitolul IV Analiza rentabilitatii societatii comerciale " Sef Petroforest "SA............37

Capitolul V Analiza societatii comerciale " Sef Petroforest "SA pe baza ratelor de rentabilitate...........81

Capitolul VI Sistemul informatic si rolul excel in realizarea analizei rentabilitatii.........95

Capitolul VII Concluzii si sugestii.........101

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Prezentarea rentabilitatii unui indicator privind eficienta economica". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.