Prezentarea rolului si pozitiei unei banci in sistemul bancar romanesc - Plata facturilor prin ATM

Trimisa la data: 2010-10-01
Materia: Economie
Pagini: 67
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Daria_Lu
Lucrare de licenta despre Prezentarea rolului si pozitiei unei banci in sistemul bancar romanesc - Plata facturilor prin ATM
Gestiunea bancara poate fi definita ca fiind ansamblul de operatiuni cu privire la atragerea de fonduri disponibile de la public, in conturi de numerar sau in titluri negociabile, platite la vedere sau la termen, in vederea pastrarii si fructificarii, iar pe de alta parte, acordarea de credite solicitantilor, precum si efectuarea de alte plasamente ce au ca scop obtinerea de venituri.

Gestiunea unei banci consta in realizarea in conditii de eficienta a unor functii sau activitati diferite, cu respectarea anumitor echilibre menite sa asigure perenitatea institutiei .In perioada contemporana locul si rolul bancilor in economie sunt strans legate de calitatea lor de intermediar principal in relatia economii - investitii, relatie hotaratoare in cresterea economica.

Comanda prin: SMS / CARD

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Prezentarea rolului si pozitiei unei banci in sistemul bancar romanesc - Plata facturilor prin ATM

Cuprins

Introducere........3

Capitolul I Rolul sistemului bancar in cadrul sistemului financiar....5
1.1.Arhitectura sistemului bancar.........5
1.2 Caracteristicile sistemului bancar..........15

Capitolul II Restructurarea in sistemul bancar.........19
2.1 Liberalizarea financiara in Romania.........19
2.2 Caracteristicile principale ale reformei in sistemul bancar........22
2.3 Slabiciuni ale reformei in sistemul bancar........23

Capitolul III Contributia B.T. in sistemul bancar.........28
3.1 Scurt istoric al B.T..........28
3.2 Produse B.T. oferite clientilor persoane fizice si persoane juridice.......33

Studiu de caz...........57

Bibliografie...........66

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Prezentarea rolului si pozitiei unei banci in sistemul bancar romanesc - Plata facturilor prin ATM". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.