Prezentarea si analiza economica a unei societati

Trimisa la data: 2010-08-15 Materia: Economie Pagini: 85 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Florin_Il
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Prezentarea si analiza economica a unei societati
Oferta de marfuri a societatii INTEXCO GWF S.A se concretizeaza in produse siderurgice diverse si sortimente diversificate de oteluri speciale. Societatea produce si comercializeaza o gama larga de produse sub forma de semifabricate si bare forjate, semifabricate si produse laminate si produse trase. Produsele de otel si produsele siderurgice sunt realizate in conformitate cu standardele de marca si produs S.R.E.N. nr 10163-1. materia prima care sta la baza productiei societatii provin atat de la intern cat si din import.

Materiile prime din import sunt in cea mai mare parte feroaliaje si aliaje neferoase. Sortimentul de produse este relativ diversificat, insa tipurile principale de produse sunt reprezentate de sortimente de otel, sortimente de bare de feroaliaje, sortimente diferite de semifabricate si sortimente de sarme (produse trase). Procesul de productie cuprinde fabricari mecanica si termice functie de materia prima prelucrata. Materiile prime care se prelucreaza sunt certificate in conformitate cu standardele E.N. ISO 9002, iar produsele brute rezultate sunt acreditate prin incercari si verificari la laboratoarele RENAR. Societatea INTEXCO GWF S.A dispune de o marca autorizata conform standardelor nationale (STAS, SR, SR-EN, SR-ISO) si standardelor internationale (DIN, BS, ASTMA, ASME, EN, NFA, JIS, GOST, AD-W/TRD).
Comanda prin: SMS / CARD
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Prezentarea si analiza economica a unei societati

cuprins

Capitolul I. Prezentarea s.c. "intexco GWF" SA Ploiesti si a pietei acesteia.........3

Capitolul II Analiza economica a SC Intexco GWF SA pe baza bugetului de venituri si cheltuieli si a bilantului contabil. Contul de rezultate...........27

Capitolul III strategii de imbunatatire a managementului financiar la societatea "Intexco" GWF SA...........52

Capitolul IV. Managementul resurselor umane al SC Intexco GWF SA.......64
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Prezentarea si analiza economica a unei societati". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.