Prezentarea societatii Industrializarea laptelui SA

Trimisa la data: 2013-08-08 Materia: Igiena alimentelor Pagini: 138 Comentarii: 0 (comenteaza) Autor: Liliana_D
Raporteaza o eroare
Lucrare de licenta despre Prezentarea societatii Industrializarea laptelui SA
Aceste ambalaje au fost inlocuite cu ambalaje moderne - nerecuperabile. Capaciatea redusa de a investi - ca urmarea a rezultatelor economice slabe In ultimiii 10 ani societatea a avut rezultate modeste chiar slabe, facand eforturi de a supravietui.Principala cauza a fost e natura externa, macroeconomica, guvernul impunand preturi de preluare a materiei prime si livrare a produselor finite fara a tine seama de costurile reale. S-ar parea ca acesta problema nu mai exista, dar se simte decapitalizarea intreprinderilor din acea perioada. Introducerea la scara redusa a sistemului informatic si informational, in special asupra operatiunilor financiar contabile, comerciale, de evidenta a stocurilor.

Exista o insuficienta dezvoltare a mecanizarii evidentei fapt ce a dus la o evidentiere cu intarziere a fenomenului economic cu consecinte in eficienta operatiunilor de productie si mai ales a celor comerciale.
4. Lipsa unui compartiment specializat in cercetare si crearea de noi produse. In trecut activitatea de creare si cercetare se facea in institute specializate. In prezent acesta activitate se realizeaza in unitati particulare specializate. La S.C. Industrializarea Laptelui S.A. acesta activitate cade in "grija" departamentului de calitate.
Comanda prin: SMS / CARD / PayPal
Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.
Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!
E-mail:
Pentru operatorul Vodafone procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Pentru operatorul Telekom procesul presupune trimiterea a doua SMS-uri de verificare tarifate la valoarea unui SMS normal in aceasta retea.
Selecteaza metoda de plata:
Alege metoda prin care doresti sa efectuezi plata:

3Imputernicire taxe si impozite

Lucrare de licenta despre Prezentarea societatii Industrializarea laptelui SA

Cuprins

Capitolul I. Contul de rezultate.................................5
1.1 Teorie si model.................................8
1.2 Locul si rolul contului de profit si pierdere in cadrul documentelor de sinteza si relatiile lui cu acestea.................................9
1.3 Directiva a IV-a .................................31
1.4 Model Englez.................................38
1.6 Model Francez.................................43
1.7 Modelul Romanesc.................................49
1.6 Solduri Intermediare de Gestiune.................................58
1.7 Control Financiar Propriu de Gestiune.................................62
1.8 Control Fiscal.................................63
1.9 Cai de evitare a fiscalitatii statelor.................................64

Capitolul II. Modul de calcul si legatura distre rezultat contabil si rezultat fiscal in Romania.................................81
2.1 Delimitari si raportari contabilitate - fiscalitate Determinarea rezultatului fiscal, convergente si divergente intre rezultatul contabil si rezultatul fiscal in Romania.................................81
2.2 Impozitatrea profitului, tehnici si metode de impozitare.................................83
2.3 Reglementari contabile si fiscale romanesti privind impozitul pe profit.................................85
2.4 Incidenta evaluarii patrimoniale asupra contului de rezultate.................................94
2.5 Imaginea fidela a situatiei financiare, a contului de rezultate si a situatiei patrimoniale.................................97

Capitolul III. Aplicatie pe baza datelor de la societatea " INDUSTRIALIZAREA LAPTELUI " S.A Bucuresti;.................................115
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Prezentarea societatii Industrializarea laptelui SA". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.
Adauga comentariu:
Adauga comentariu
*Nu exista comentarii
Stiri
Student Center
Nota explicativa
Referatele si lucrarile oferite de Referate.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.

Referat.ro te invata cum sa faci o lucrare de nota 10!
Linkuri utile
Programeaza-te online la salonul favorit Descarca gratuit aplicatiile pentru iOS si Android Materiale educative Jocuri Cele mai tari jocuri de pe net Referate scoala Resurse, lucrari, referate materiale pentru lucrari de nota 10
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.