Prezentarea tranzactiilor din cadrul pietei valutare

Trimisa la data: 2010-02-10
Materia: Finante-Banci
Pagini: 83
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Cosmin_B
Lucrare de licenta despre Prezentarea tranzactiilor din cadrul pietei valutare
Mecanismul a functionat relativ normal atat timp cat a existat un anume echilibru intre cantitatea de aur-moneda si necesarul de moneda-hartie cerut de schimbul de bunuri in ascensiune. In timp ce marimea depozitului de aur-moneda era functie de productia de metal pretios sau de posibilitatile fiecarei tari de a procura aurul monetar, cantitatea de semne monetare era dependenta de volumul tranzactiilor.

Se va naste dezechilibrul intre cererea si oferta de moneda, fenomen ce va duce la desprinderea monedei-semn de metalul- monetar astfel incat: moneda-semn, cu mici exceptii, va ramane unica forma a monedei in circulatie pe pietele nationale, emisiunea ei bazandu-se tot mai mult pe productia de bunuri destinate schimbului, fata de care se afla intr-o dependenta directa. Cererea monedei-semn ramane de competenta bancilor, dar garantia materiala trece treptat in economie, identificandu-se cu bunurile produse. Crearea monedei-semn a semnificat punerea in circulatie a unei cantitati de masa monetara si, in nici un caz, substituirea unei forme a acesteia cu alta.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Prezentarea tranzactiilor din cadrul pietei valutare

Cuprins


Capitolul I. Organizarea si functionarea pietei valutare ........3
I.1 Semne banesti utilizate si negociate pe piata internationala.........3
I.2 Caracteristicile si trasaturile pietei valutare...........15
I.3 Reglementari privind organizarea si functionarea pietei valutare.........20
I.4 Operatori pe piata valutara........26

Capitolul II. Tranzactii pe piata valutara........33
II.1 Formarea cursului valutar la vedere..........33
II.2 Tranzactii pe piata valutara la vedere.......39
Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Prezentarea tranzactiilor din cadrul pietei valutare". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.