Prezentarea unui oras romanesc ca oras turistic european

Trimisa la data: 2010-08-19
Materia: Geografie
Pagini: 39
Comentarii: 0 (comenteaza)
Autor: Alexandru_M
Lucrare de licenta despre Prezentarea unui oras romanesc ca oras turistic european
Orasul Sibiu este considerat pe buna dreptate ca fiind unul dintre cele mai frumoase si bine conservate orase istorice din Romania si Europa, cu un patrimoniu arhitectural care se intinde pe 80 de hectare.
Cetatea medievala a Sibiului, ramasa intacta dupa doua razboaie mondiale si neatinsa de regimul comunist, pastreaza inca spiritul si atmosfera secolelor de mult apuse.

Imprejurimile Sibiului, dintre care de amintit sunt zona de inmasurabila valoare culturala cunoscuta sub numele de 'Marginimea Sibiului', precum si statiunea Paltinis, muntii Fagaras de la Transfagarasan pana la Valea Oltului si satele sasesti din jur, contribuie intr-o si mai mare masura la reputatia Sibiului de ce-a mai importanta destinatie turistica din Romania.

Comanda:

Comanda aceasta lucrare cu doar 10 Euro + TVA.

Completeaza-ti corect adresa de e-mail. Pe aceasta vei primi link-ul de descarcare a lucrarii de licenta dupa ce plata a fost confirmata!

Utilizatorul plătitor de venituri împuterniceşte pe Administratorul Site-ului să calculeze, să reţină şi să vireze la bugetul de stat, în numele şi pe seama sa, taxele, impozitele şi contribuţiile sociale datorate în legătură cu veniturile din proprietate intelectuală realizate de utilizatorul cedent, în conformitate cu dispoziţiile legale în materie în vigoare.

Lucrare de licenta despre Prezentarea unui oras romanesc ca oras turistic european

Lucrare de licenta despre Prezentarea unui oras romanesc ca oras turistic european
Cuprins

Pozitia geografica...............3
Populatia ............4
Economia..............5

Analiza situatiei curente in Sibiu...........7
Turism...............13

Obiective turistice in Sibiu............14

A. Servicii si consultanta...........19
B. Hoteluri.............20
C.Gastronomie...........21

Analiza SWOT...............24
1. Puncte forte (strenghts)............24
2. Puncte slabe (weaknesses)...........24
3. Oportunitati (opportunities)........25
4. Amenintari (threats)...........26

Chestionar.............27
Strategia de dezvoltare............35

Nota:Textul de mai sus reprezinta un extras din lucrarea de licenta "Prezentarea unui oras romanesc ca oras turistic european". Prin descarcarea prezentei lucrarii stiintifice, orice utilizator al site-ului www.referat.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

Comentarii

*Nu exista comentarii

Home | Termeni si conditii | Politica de confidentialitate | Cookies | Help (F.A.Q.) | Contact | Publicitate
Toate imaginile, textele sau alte materiale prezentate pe site sunt proprietatea referat.ro fiind interzisa reproducerea integrala sau partiala a continutului acestui site pe alte siteuri sau in orice alta forma fara acordul scris al referat.ro. Va rugam sa consultati Termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Informati-va despre Politica de confidentialitate. Daca aveti intrebari sau sugestii care pot ajuta la dezvoltarea site-ului va rugam sa ne scrieti la adresa webmaster@referat.ro.